Een lichtpuntje in deze donkere tijden….

Ik merk dat mijn artikelen steeds meer een, weliswaar realistisch, maar toch een zeer negatief beeld schetsen van onze wereld op dit moment. De enorme toestroom in Europa van groepen barbaren die niets anders dan ellende, criminaliteit en zelfs dood verspreiden zijn hier de oorzaak van, hoewel de ECHTE veroorzakers degenen zijn die hen bewust hebben binnengehaald. We stevenen dankzij hen af op een wereldwijde Kalifaat, want de islam groeit ongekend en slaat haar destructieve tentakels over de hele aarde uit !

Het maakt me niet alleen intens verdrietig maar ook boos, omdat niemand protesteert tegen deze degeneratie van onze wereld en de uiteindelijke vernietiging van haar oorspronkelijke bevolkingen. We kunnen het niet ontkennen: we gaan een tijd tegemoet van dood en verderf!

Ik kan echter niet geloven dat er niet 1 lichtpuntje te vinden is en ik heb de laatste 3 dagen op het net tevergeefs gezocht naar een positief artikel, of een video die ons toch weer hoop zou kunnen geven of ons in elk geval weer het geloof in de goedheid van de mens kan teruggeven. Helaas is het zoeken hiernaar een naald in een hooiberg, ik heb  (op een paar liefdevolle dierenfilmpjes na), helaas niets positiefs kunnen vinden …

Ik vraag me steeds vaker af of ik  moet doorgaan met ‘water naar de zee dragen’ want het is niet alleen verspilde moeite maar ook dommer dan die ezel die nooit 2 x over dezelfde steen struikelt. Ben ik dommer dan een ezel om nog steeds te geloven in een ommekeer of is dit niet gewoon wishful thinking, een wanhopige poging om mijn kinderen en kleinkinderen niet te laten verzuipen in deze poel van destructie? Het wordt met de dag erger en er is nog steeds in de verste verte geen lichtpuntje te zien!

Maar een paar minuten geleden, net toen ik op het punt stond dit artikel af te sluiten, kwam ik onderstaande video (een experiment) tegen die mij toch een teken gaf, i.c. dat ene lichtpuntje dat ik zocht! Ik kreeg in elk geval weer vertrouwen in de menselijkheid! Bekijk deze video en zeg mij of ook U nog hoop hebt dat het allemaal toch goed gaat komen….

 The Freezing Homeless Child! (Social Experiment)

Realpredictor.