Dijkhoff noemt de enorme asielstroom een “uitdaging”

WIJ, het volk dat hiervan de dupe is, noemt dit een Catastrofe!

asiel.dorp

Dit is een dorp in Nederland

Het aantal asielaanvragen in Nederland neemt toe, en het ziet er niet naar uit dat hier snel verandering in komt, schrijft staatssecretaris van Veiligheid en Justitie Klaas Dijkhoff (VVD) in een brief aan de Tweede Kamer. Volgens Dijkhoff vormt de flinke toename van asielzoekers een ‘grote uitdaging’ voor de IND, vreemdelingenpolitie en het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA).

Meer dan vorig jaar
Op dit moment komen er elke week ruim 1.700 asielzoekers bij. Daarmee ligt de instroom hoger dan vorig jaar toen Dijkhoff’s voorganger Fred Teeven (VVD) de noodklok luidde.
De staatssecretaris heeft daarom besloten dat de IND er nog eens honderd man bij krijgt aan personeel. In juni kreeg de immigratiedienst er ook al honderd personeelsleden bij om de hoge werkdruk tegen te gaan.

Sterke stijging
De verwachting is dat het aantal van 30.020 asielzoekers dat vorig jaar naar ons land kwam dit jaar zal worden overstegen. Vooral sinds mei is er een sterke stijging te zien in de asielaanvragen. De hoge instroom zal volgens de staatssecretaris voorlopig aanhouden!

http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2015/8/Iedere-week-komen-er-1700-asielzoekers-bij-2672449W/?intcmp=related-content

HET HOUDT NOOIT OP!