Smokkelaars vervoeren migranten in luxeauto’s: ‘Die worden minder snel gecontroleerd’

Asielzoekers kunnen 7000 euro betalen voor hun vlucht naar Europa. Bedenk hoe RENDABEL het is om hier asielzoeker te zijn!
Bedankt volk van Europa voor die miljarden donaties!

E.J. Bron

Screenshot_15

De Franse politie heeft een smokkelaarsbende opgerold die al minstens 100 personen van de ene naar de andere kant van het Kanaal heeft gesmokkeld.

In Frankrijk heeft de politie een bende opgerold die migranten vanuit Calais naar Groot-Brittannië smokkelde. Per transport vroegen ze 7.000 euro. Dat schrijft De Volkskrant.

Al enkele maanden vormden de mensensmokkelaars een doelwit van de grenspolitie. Door de verdachten te schaduwen en hun telefoon af te luisteren, konden ze nu worden ingerekend. Naar verluidt zou de groep minstens 100 personen van de ene naar de andere kant van het Kanaal hebben gesmokkeld.

Calais is een verzamelplaats van vluchtelingen die proberen in vrachtwagens te klimmen om als verstekeling via de Kanaaltunnel Groot-Brittannië te bereiken. Maar deze smokkelaars werkten expliciet samen met de vrachtwagenchauffeurs. Zij verborgen de personen in ruil voor grof geld.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Knack.be

View original post