Onthullende interviews met ‘wanhopige asielzoekers’ in Calais. Video.

De zogenaamde “wanhopige” asielzoekers hebben de duurste smartphones, merkkleding, merkhorloges en zijn de grootste parasieten!

Door Joost Niemöller

Het zijn de vragen die de journalisten niet stellen. Hoe komt het dat jullie zulke dure horloges dragen? Hebben jullie geld? Ja dus. Waarom willen jullie naar Engeland? Omdat je daar snel een huis krijgt en een Engels paspoort, en omdat Engeland ‘een koninkrijk’ is, en Frankrijk, dat is ‘shit’, want ‘dat is EU’. Ze willen niet tweede klas, ze willen eerste klas, zo maken ze duidelijk. De twee interviewers van ‘Britain First’ vragen waarom ze niet in Italië en Frankrijk willen blijven, want het ging ze toch om hun veiligheid? Deze jonge mannen, uit Soedan, Eritreia en Syrië geven zonder blikken of blozen toe dat het hen helemaal niet gaat om de veiligheid, maar omdat ze willen dat er goed voor hen gezorgd gaat worden. De interviewers werpen op dat de bewoners van Engeland helemaal niet op hun komst zitten te wachten, maar dan zeggen de ‘wanhopigen’ ronduit dat dit hen niet interesseert. Ze komen gewoon, of de Engelse bevolking dat nu wil of niet.

Dat zijn de vragen en de antwoorden waar de NOS nooit mee komt. De vragen en de antwoorden die de waarheid blootleggen namelijk.

Hier de onthullende video.

http://joostniemoller.nl/2015/08/onthullende-interviews-met-wanhopige-asielzoekers-in-calais-video/