Wanneer potverdorie zeggen jullie “STOP”?

Ik ben het zo verschrikkelijk zat! Vanaf de 1e asielzoeker tot nu toe heb ik in meer dan 200 artikelen gewaarschuwd voor de invasie van islamitische barbaren in Europa! Ik geloofde toen nog steeds dat “oog om oog” net zo barbaars was en dat de pen het sterkste wapen zou zijn! Maar ik merk nu:  met een halfslapende kudde blijft het dweilen met de kraan open!

penmightier

Vandaag weer 1 van de honderden voorbeelden in de Telegraaf:

Man halfdood geslagen om ‘goedemorgen’

Heerhugowaard: Een 59-jarige man uit Heerhugowaard is door twee mannen halfdood geslagen omdat hij hen een goedemorgen wenste.

De mishandeling gebeurde op maandagochtend 27 juli, maar is nu pas door de politie naar buiten gebracht. Het slachtoffer liep die dag tegen 6.00 uur over de Middenweg twee mannen tegemoet. Het laatste dat hij zich kan herinneren is dat hij de heren een goedemorgen wenste. Daarna ging het licht uit. Toen hij weer bijkwam lag hij op de grond met een gapende hoofdwond en een gescheurd jukbeen.

De politie heeft woensdag een signalement van de daders verspreid. Het gaat om twee beren van kerels. De een was stevig gebouwd en rond de twee meter lang. De ander was kleiner en had een bodybuildingfiguur. Beiden zijn lichtgetint en tussen de 25 en 30 jaar. Getuigen hebben de mannen zien wegrennen in de richting van de Van Eedenstraat.

Dit zullen jullie kinderen en kleinkinderen straks vragen:
Is dit de toekomst die jullie voor ons hebben gecreëerd?

tuig1

Realpredictor