IMF blijft Oekraïne miljardenleningen verstrekken

Oekraïne wordt binnenkort EU-lid! Griekenland out, Ukraine in!
En wij mogen gewoon door blijven betalen….

IMF.MAFFIA

IMF is dat onderdeel van het wereldwijde bankierskartel dat kansarme landen onder druk zet voor het privatiseren van publieke werken, het weg-liberaliseren van regelgevingen, wegnemen sociale zekerheid, openstellen van grenzen voor multinationals, wegnemen van handelsbelemmeringen zoals veilige voedingsstandaarden, etc, en het heeft daarmee reeds vele landen financieel en sociaal om zeep heeft geholpen namens en ter bescherming van ‘investeerders’ (bankiers) die slechte investeringen hebben gedaan maar weigeren hun verantwoordelijkheid daarvoor te nemen.

Wanneer je het als land even slecht hebt, komt IMF je een lening verstrekken namens investeerders, een lening die je niet kan weigeren. En zoals u reeds heeft kunnen lezen was IMF ook actief om Oekraïne te veroveren. En ook nu nog gaat IMF lekker door met het verstrekken van leningen aan Oekraïne. Dit belooft weinig goeds voor de inwoners van Oekraïne en hun toekomst voor de komende decennia.

Hoewel grote onzekerheid heerst of het land zijn schulden ooit kan terugbetalen, heeft het Internationale Muntfonds IMF vandaag een nieuwe lening aan Oekraïne ten bedrage van 1,7 miljard dollar goedgekeurd.

IMF financiert daarmee feitelijk de proxy oorlog die Rusland, de VS en de EU daar voeren, althans correcter gezegd het zoeken naar ruzie met Rusland, het graaien naar resources en de megalomane uitbreiding van de EU. Het vers geplukte Oekraïne, die door de IMF nu zo lekker overladen wordt met schulden, die wordt binnenkort onderdeel van het EU-imperium (als Burgercomite-EU en GeenPeil niet hun zin krijgen) waarna de hier gemaakte schulden uiteraard uitgesmeerd worden over ons allen. In de ogen van het IMF staat vermoedelijk de gehele EU al garant, dus kan ze maximaal stapelen met schulden! Zo werkt dat immers met een “leveraged buyout“, u ziet de economic hitmen hier weer aan het werk.

http://langleveeuropa.nl/2015/08/imf-blijft-oekraine-miljardenleningen-verstrekken/