DE VOLKSVERKWANSELING BLIJFT GEWOON DOORGAAN!

replacement

Onze regeringen blijven (met volle medewerking van de EU) doodrustig doorgaan met de vernietigende volksuitwisseling! Het aantal immigranten is nog nooit zo hoog geweest en dit blijft, zoals uit diverse berichten te lezen valt, dit jaar gewoon doorgroeien! Alle tegenstribbelingen van het volk ten spijt! Ze lappen de mening van het volk volkomen aan hun laars!

Ik denk dat de meeste (rationele) mensen bliksemsgoed zien wat er gaande is, ondanks alle afleidingsmanoeuvres die al onze linkse bestuurders toepassen om de aandacht af te leiden van de vernietigende waarheid! Zij gebruiken hiertoe een psychologische benadering die vaak succesvol wordt toegepast door machtswellustelingen en zelfverrijkers! Hun voornaamste ‘tools’ zijn de (door hen gesubsidieerde) media, die het volk volkomen op het verkeerde been proberen te zetten.

Ik ga hier, in tegenstelling tot onze bestuurders, geen boekwerk vol (pseudo) psychologisch-wetenschappelijke tirades houden. Het gaat hier om onze desastreuze situatie nu en in de toekomst!. Ik ben een realist die zich richt op de werkelijkheid en baseer me op de waarneembare wereld. Ik ben geen wereldverbeteraar, dat laat ik aan andere (zweverige) figuren over. Iedereen met een gezond stel hersens ziet dat wij afstevenen op een volkomen destructie van het westen. Een realiteit die zelfs niet door allerlei (linkse) dwaalsporen kan worden ontkend! En wij worden om hun doel te realiseren, als citroenen uitgeperst!

Onze Europese regeringen hebben onder het mom van “menslievendheid” (lees ‘zelfverrijking’) het westen verkwanseld aan miljoenen barbaren. De fout van de Europese elite is de overtuiging dat integratie een automatisch, ongelimiteerd proces is dat vanzelf leidt naar een perfecte multiculturele wereld. Maar integratie op een continent met grote cultuurverschillen is onmogelijk! De moslims zullen zich NOOIT aan onze wetten aanpassen, integendeel ze zullen er alles aan doen om hun wetten (als het moet met dood en/of geweld) hier in te voeren. En het volk van Europa hobbelt als slachtvee mee! En dat is helaas de keiharde realiteit! Nederlanders worden snoeihard gediscrimineerd in hun eigen land en ze worden verplicht die discriminatie zelf te bekostigen. U financiert in feite uw eigen ondergang! 

Hans Jansen: ‘De grondhouding die de islam bij moslims wil inprenten is dat de wetten van de islam ook voor ons gelden, maar onze wetten niet voor moslims. De grondhouding die de islam inneemt is dat wie geen moslim is, onder de sharia geen rechten heeft, terwijl daarentegen westerse rechtssystemen ook aan buitenlanders en nieuwkomers allerlei rechten toekennen. Zulke verschillen zullen in perspectief leiden tot langdurige misverstanden.‘ (RP: dit leidt niet alleen tot misverstanden maar tot destructie van onze geciviliseerde samenleving!)

Realpredictor.

Lees ook: De oplossing! http://www.vrijechroniqueurs.nl/de-oplossing/