HOEZO DOEMDENKEN?

VANAF 3 APRIL 2012: 165 BLOGS GESCHREVEN MET EEN WAARSCHUWING VOOR HET GROTE GEVAAR VAN DE ASIELTSUNAMI IN EUROPA!

Toen de eerste paar ‘vluchtelingen’ binnenkwamen schreef ik over het gevaar van een islamisering van Europa. Mijn eerste artikel hierover had de titel: “De rode loper van Europa
Ik kreeg in het begin veel reacties waarbij de woorden “doemdenken” “onderbuikgevoelens” “racisme”, enz. aan de lopende band gebruikt werden.

Het is niet alleen een asiel-tsunami maar een asiel-invasie van overwegend islamitsche ‘vluchtelingen’ geworden. En de navenante islamitische problemen zijn nu al duidelijk zichtbaar! Het handjevol christelijke vluchtelingen wordt bedreigd en weggepest! Nu zijn het nog hun eigen christelijke volksgenoten, maar naarmate de absurde aantallen blijven binnenstromen, zullen ook hun christelijke ‘gastheren’ aan de beurt zijn! En dan praat ik nog niet eens over de massale verkrachtingsgolven in Zweden en Engeland! Dat is nu eenmaal de aard van het primitieve (godsdienstwaanzinnige) beestje ….

Ik noemde destijds nog een termijn van 10 jaar, maar nu na 3 jaar is het reeds zover. Wij hebben de 5e colone nu bijna geheel binnengehaald. Het laatste artikel zal (waarschijnlijk binnenkort) verschijnen met als titel: “I rest my case“, “God zij met u!” of doodeenvoudig: “R.I.P.“!

Realpredictor

ASIELINVASIE