Dobbertsunami doet ‘wonderen voor economie’

dobbernegers

Het gebeurt ons niet vaak, maar soms leren we iets uit de Volkskrant. Zo weet de gegoede Bode ons ditmaal bijvoorbeeld te vertellen dat de vluchtelingentoestroom ronduit FANTASTISCH is voor ’s lands economie. Natuurlijk niet omdat er zich zoveel kapitaalkrachtigen bevinden onder onze grenshoppers, nee. Asielzoekers maken ons land weer beter omdat ze werkgelegenheid creëren.

Staat er allemaal echt: mensen kunnen bij het COA massaal aan de slag als beoordelaar van asielverzoeken, tolk, woonbegeleiders, verpleegkundigen, huismeesters, sporttrainers, keukenhulpen, administratief medewerkers en managers. Daarbij “levert de toestroom van asielzoekers ook indirecte werkgelegenheid op, zoals voor schoonmakers, toeleveranciers (voedingsmiddelen, beddengoed, televisies), advocaten, onderwijzers en voor supermarkten en snackbars in de omgeving van de 59 opvanglocaties.”

Oké, legitiem. Even legitiem als zeggen dat de import van 37 maffiafamilies goed zou zijn voor de werkgelegenheid bij de politie, de import van ’s werelds pyromanen goed zou zijn voor werkgelegenheid bij de brandweer, en de import van heel veel Topic Dibi’s goed zou zijn voor de werkgelegenheid bij GS. Bovendien is dit geen reële, maar kunstmatige werkgelegenheid. Hoe betaalt het COA haar medewerkers? Met belastinggeld. Hoe betalen Ontheemdiërs hun broodjes döner bij de snackbar? Met COA-zakgeld, opgehoest door de belastingbetaler.

En om dan maar even volledig op de populistische toer te gaan: weet u wie ook een schreeuwende behoefte hebben aan woonbegeleiders, verpleegkundigen en keukenhulpen? Onze eigen inheemse oudjes.

Bovenstaande is de zoveelste linksleugen aangewakkerd door medialand, geflankeerd door Jesse Klaver & Co, en braafjes geslikt door de meerderheid van het volk.
En dan nu het weer…

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/07/vluchtelingentoestroom_zorgt_v.html

RP: Ach en dat er hiertussen IS-infiltranten zitten, dat er westerse vrouwen massaal worden verkracht (Zweden), dat er aanslagen worden gepleegd (Frankrijk), maakt niet uit toch? We moeten dit ‘economisch’ leren te accepteren…