Waar kunnen we nog heen?

Nergens is men nog veilig: noch thuis, noch elders in Europa, noch in de vakantielanden aan de Middellandse Zee. Vijf minuten, – wat zeg ik? – vijf seconden pech en je hebt prijs. De commentaren op de aanslag in Tunesië en de eerdere terreuraanslagen in Egypte “Ga niet naar een moslimland” houden geen steek. Wat dan met de aanslagen in Madrid, Londen, Brussel, VSA, Australië, zwart Afrika, Parijs en elders? Wie zegt dat ze hun stammenoorlogen niet ook in een 5-sterren hotel in Zwitserland uitvechten? Misschien is de directe omgeving van een asielcentrum nog de veiligste plaats…

Moeten we allemaal in een quasi onzichtbaar gehucht gaan wonen? Een hutje op de hei? Gaan het leger ons beschermen? Welk leger? Tegen wie, tegen wat? De vijfde colonne werd en wordt met toeters en bellen binnengehaald. Laat ze maar komen, de lieverdjes die de godsdienst van de vrede promoten. Stuur ze naar de zondagsschool. Doe zo maar voort. Tot we allemaal in schuilkelders moeten zitten. Wie krijgt er een toegangsticket? Is het politiek-correct, is het democratisch, is het in overeenstemming met de mensenrechten een “gearriveerde” neo-belg de toegang te ontzeggen? Dankzij de EU, de poco politici, de linkse meute die meende hun politieke toekomst te kunnen verzekeren met de aanvoer van hopelijk-links-getint kiesvee. Grote fout. Zodra ze met voldoende neo-kiezers hier neergestreken zijn, nemen ze het zaakje over. Exit EU, exit Groen, exit SP-a, exit N-BA, exit blauwe winddraaiers. De staatshervorming en de transfers zijn dan het minste van onze zorgen. De adoptie van de Prachtlanden wordt onze ondergang.

strandterrorist_0

ISIS-terrorist op Turks strand

De bekende ISIS-terrorist, Sari Dayi, heeft vakantiefoto’s van zichzelf op Facebook gezet waarop hij poseert te midden van een populair Turks strand waar veel Westerse toeristen zich bevinden. De foto wakkert de vrees aan dat de terreurgroep een aanslag voorbereidt die gelijkaardig is aan het bloedbad op het strand van Sousse in Tunesië in juni.

Op andere foto’s die Dayi , een Turkse aanhanger van ISIS, op zijn Facebookprofiel postte, is te zien hoe hij trots afgehakte hoofden vasthoudt in Syrië. De voorbije twee weken gebruikte Dayi zijn Facebookaccount ook om ‘in te checken’ in verschillende Turkse toeristische hotels aan de Zwarte Zee. Het Facebookprofiel van Dayi werd ondertussen verwijderd.

http://www.golfbrekers.be/waar-is-het-veilig/