De vijfde colonne van intolerantie en terrorisme verhuist naar de Europese steden.

azc

Wat in de asielzoekerscentra gebeurt, is gewoon de voortzetting van de Midden-Oosterse islamitische cultuur en traditie in Europa: dreigend, intimiderend en soms gewelddadig. Er is zelfs iemand die al is ondergedoken. Is dat niet ironisch?
Een christelijke vluchteling ontvlucht de gewelddadige islamisten, maar ook in het tolerante Nederland moet hij vrezen voor de fundamentalistische moslims.

We laten de mensenrechtenschenders in naam van mensheid toe. Dit draagt bij aan de vorming van een intolerant blok. Als deze lieden in de samenleving worden losgelaten, moeten andersdenkenden, andersgelovigen, ongelovigen, cartoonisten, homo’s, islamcritici en afvalligen voor hun leven vrezen.

Terwijl de regering het jihadisme wil bestrijden, kunnen deze radicale moslims ongehinderd als oorlogsvluchteling Europa binnenkomen. Het is echt dweilen met de kraan open.
(RP: Dit is een understatement! Hier had moeten staan: “Het is de vijand in eigen huis halen” Want nu zijn het nog Christelijke asielzoekers die ze aanvallen, binnenkort zijn het ook alle Christelijke autochtonen!)

Afshin Ellian

Bron: Elsevier

Lees ook dit: http://www.volkskrant.nl/binnenland/asielzoekerscentrum-in-overloon-veranderde-plots-in-een-slagveld~a3794932/