IS OEVERLOOS WAARSCHUWEN TIJDVERSPILLING?

final.warning

Jullie zullen ongetwijfeld hebben gemerkt dat ik de laatste tijd minder artikelen publiceer. De duizenden berichten en discussies de laatste jaren, (vele malen herhaald zelfs), over de oorzaken van de ondergang van niet alleen ons land, maar heel Europa, beginnen nu wel een beetje hun tol te eisen. Want het is toch wel triest om te constateren dat de comateuze meute dit schijnbaar niet alarmerend genoeg vindt om te zeggen: “Tot hier en niet verder” Want niemand neemt de moeite om hiertegen actie te ondernemen.

En ja, natuurlijk ben ik trots op de inmiddels meer dan 6 miljoen hits/lezers van dit blog, waarvan elk kwartaal een miljoen bijkomen, een teken dat dit blog toch niet geheel nutteloos is geweest!

Maar is er essentieel iets veranderd? Hebben we onze rampzalige regering eruit geschopt of zijn wij uit de dodelijke dictatoriale EU (Nexit?) gestapt, die Europa onvermijdelijk tot een federale staat (federale dictatuur?) leidt? De Nederlandse staat zal namelijk verdwijnen. Er zal een Federale Justitie en een Federaal Openbaar Ministerie komen wiens strafrecht-proces geldt boven die van alle lidstaten, waarbij grote belastingfraudeurs (o.a. de multinationals) nooit zullen worden aangepakt.
Wij hebben nu al niets te vertellen maar met een federale staat zijn wij slechts de domme kuddedieren én betalers, zonder enig recht!

Ondanks het feit dat het grootste deel van de bevolking anti-EU is en ondanks alle waarschuwingen van Wilders, blijft de meute nog steeds achterover leunen…

Ook de commentaren van de linkse (dhimmi)blogtrollen, met hun zinloze voorspelbare reacties, scheldpartijen en desinformatie ben ik goed zat! Deze islamofiele, eurofiele idioten zijn de ware volksverraders (collaborateurs)!
Dus trollen, bespaar jullie de moeite om te reageren! We hebben hier geen ruimte en geen tijd voor en geen behoefte aan deze nietszeggende herhalingen van onze linkse politici…

Dan zijn er nog de zeikreaguurders die zich enorm druk maken over het feit dat een artikel is overgenomen. JA! we doen dat om zoveel mogelijk mensen te bereiken! Het gaat om de inhoud, om de waarschuwing die hiervan uitgaat, zoveel mogelijk te verspreiden en niet wie het geschreven heeft. (Dit soort mensen zullen bij het bedrijf waar ze werken die aan de rand van een faillissement staat alleen zeuren over de koffie die niet warm genoeg is….)

De massa-immigratie en de asieltsunami zijn de grootsteFalse Flagoperaties ter wereld! Ik heb jarenlang over de gevolgen hiervan (islamisering van Europa) meer dan genoeg geschreven!
Ook heb ik diverse malen gewezen op het feit dat het volk aan de lopende band politiek belazerd en misbruikt wordt.
Als jullie dit nog steeds niet inzien, dan is dit land niet meer te redden!

Hier een goede beschrijving die ik ergens las: ‘Verkiezingen zijn verworden tot een nationaal spel waarbij de volgende lichting incompetente en corrupte politici mogen worden uitgekozen, en wanneer uw keuze hen niet bevalt, dan regelen ze het wel bij de coalitie- vorming. Er zal niet alleen een nieuwe regering, maar ook een geheel nieuw kiesstelsel en systeem nodig zijn, want het huidige werkt voor geen meter, dankzij de zelfverrijkende graaiers en andere machtswellustelingen”

Wij als volk zijn de werkgever van de overheid, maar we staan erbij en kijken ernaar. Dit komt deels omdat de overheid middels een verdeel – en heers spelletje de ongelijkheid onder het volk vergroot, waardoor men elkaar het licht in de ogen niet langer gunt, en deels omdat we te laks zijn echt in verweer te komen. Het wordt tijd dat het volk (de minima, de jongeren, de bejaarden en de middenstand) één front vormen en zeggen “wij pikken dit niet langer
Ik ben bang dat ik en mijn leeftijdsgenoten dit echter niet meer zullen meemaken!

Behalve de de oprukkende Islam en de dictatoriale EU heb ik ook regelmatig over het feit gehad, dat de wereldvrede in gevaar is (o.a. de nucleaire deal van USA met Iran en de hierdoor ontstane oorlogs-bedreiging van Israël, de oorlogsuitlokking met Rusland, enz.).

Europese leiders lijken nog steeds niet de aard van Rusland onder Poetin te doorgronden.
Terwijl Rusland jaar op jaar meer geld besteedt aan de krijgsmacht, kijken de meeste Europese landen een andere kant op. Het citaat: “Wie vrede wilt, zal zich ook moeten voorbereiden op oorlog” is kennelijk niet aan Europa besteed.
Door alle verdeeldheid en pacifisme slaapwandelt Europa een oorlog in.
Alleen, Europa is niet nog steeds niet voorbereid op een oorlog…

Hiermee is eigenlijk alles zo’n beetje gezegd! Ik ben het onderhand aardig zat om te blijven waarschuwen en constant alles honderden keren te herhalen, want het lijkt er sterk op dat dit ‘water naar de zee dragen‘ is!

Final Warning.

Of dit, zoals velen in mijn naaste omgeving zeggen; “verspilde moeite” is, moet nog blijken. Maar als ram geef ik niet snel op, ik heb nog steeds de hoop dat mensen wakker worden!  Dit is dus nog steeds niet mijn “Final Warning” Je kunt namelijk NOOIT genoeg waarschuwen voor levensgevaar! De toekomst van ons nageslacht ligt in Uw handen; bal ligt nu dus bij U!

Realpredictor.

(Indien u meer informatie over één van bovengenoemde onderwerpen wilt weten kunt u dit altijd óf op mijn blog, óf in deze linken terugvinden.)