De Mohammed-coëfficiënt en de komende ontploffing in het smoelwerk van linkse idioten

De ongecontroleerde massa-immigratie is een onderdeel van de dubieuze dubbele agenda van onze huidige regeringen, onder leiding van de EU, die hiervoor hun eigen Europese volk opofferen!

Martien Pennings

Mohammad Youssduf Adulazeer de Chattanooga-moordenaar Mohammad Youssduf Adulazeer, de Chattanooga-moordenaar

Co is Latijn en betekent (net als cum) “samen met”. Efficere is ook Latijn en betekent “uitwerking hebben”. Coëfficiënt – “samen-uitwerking” – is een term die vooral in de wiskunde gebruikt wordt en betekent dat een bepaald getal een extra boost krijgt. Dus als je in een gemiddelde maatschappij 2 terreurdaden per eeuw zou hebben, dan zou je in een maatschappij waarin dat getal 2 is voorzien van de coëfficiënt 7, 2 keer 2 keer 2 keer 2 keer 2 keer 2 keer 2 keer 2 is 256 terreurdaden per 100 jaar hebben. In de reële wereld van vandaag hebben we sinds 11 september 2001 (Twin Towers) tot op heden 26.458 islamitische aanslagen gehad.

Nou stelt Daniel Greenfield voor om de Mohammed-coëfficiënt in te voeren: naar mate in een maatschappij de naam Mohammed méér voorkomt, zal je ook navenant exponentieel meer terreurdaden hebben. Met…

View original post 595 woorden meer