HET DODELIJKE ISLAM-VIRUS…

islamvirusWereldwijde verspreiding

Door: Amil Imani

Een schending van de politieke correctheid riskerend, heeft het tientallen jaren nauwlettend bestuderen van het Mohammedanisme, me geleid naar de volgende observatie:
Islam is een sociaal-culturele virale ziekte die elke kwetsbare host met haar kwaadaardigheid binnenvalt en gelijktijdig haar eigen aanhangers verslindt.”

Met andere woorden, de Islam is als een dodelijke, besmettelijke ziekte. Zodra het de geest van het slachtoffer binnentreedt, is deze slopende ziekte in staat om dit slachtoffer te transformeren in een hulpeloze pion die geen andere keuze heeft dan datgene te doen waarop hij of zij gericht is: ‘het volbrengen van hun taak’.

Van de gerapporteerde 1,6 miljard moslims in de wereld, zijn miljoenen al gevangen in de terminale stadia van deze aandoening, terwijl miljoenen anderen zich snel hieraan koppelen. De mensen zijn tot slaaf gemaakt van de extreme gevallen van islamitische geestelijke ziekte en zijn zeer besmettelijk. Ze werken actief aan het verspreiden van de ziekte aan anderen, terwijl ze zelf deelnemen aan gruwelijke daden van chaos en geweld om hun onvoorwaardelijke gehoorzaamheid aan te tonen aan het dictaat van de islamitische cultus van geweld; bijvoorbeeld, de islamitische staat of “ISIS/ISIL”.

Kortom, De Islam is inderdaad een dodelijke, sociaal-culturele overdraagbare virus dat immuun is voor algemene methoden van behandelingen. Het Islam-virus muteert zich in vele vormen, onmiddellijk na de dood van zijn Schepper.

Meer info op: http://www.amilimani.com/the-virus-of-islam-can-it-be-cured/#sthash.ydLMHBcK.3wiLrrmB.dpuf