Belastingstelsel achterkamertjes-politiek. En Bilderberg dan?

Onderstaande wordt vaak afgedaan als onderbuikgevoelens! Als dit zo is, waar om dan al die geheimzinnigheid, waarom nooit 1 publicatie, waarom altijd die besturende deelnemers? Het spreekwoord: “waar een vonk is, is vuur” moet in dit geval zijn: ” waar een vonk is, is een smeulende zee van vuur” Wat denken Jullie ervan?

Irma Schiffers schrijft... (Dutch/English)

De oppositiepartijen in de Tweede Kamer willen van premier Rutte weten waarom hij alleen “in achterkamertjes” over een belastingherziening wil praten, aldus de NOS gisteren.

BilderbergDan ga ik me weer eens afvragen of dit een zoveelste ‘afleidingsmanoeuvre’ is die de mainstream media moet halen. Waarschijnlijk wel. Natuurlijk is het belachelijk dat die achterkamertjes er zijn; het belastingstelstel gaat iedereen aan, maar waar geen vragen over gesteld worden is de vergadering waar Rutte, Dijsselbloem en prinses Beatrix zich deze dagen ophouden. De Bilderberg-conferentie in Oostenrijk. Daar worden nog veel belangrijker zaken besproken in achterkamertjes sinds jaar en dag en over zaken waar we ons echt zorgen over moeten maken. Zie hier de lijst van deelnemers en de onderwerpen in mijn artikel van gisteren. De schaduwregering bepaalt daar alles en de politieke puppets worden uitgenodigd om die plannen uit te voeren onder strikte geheimhouding.

Waar is de Tweede Kamer als het…

View original post 417 woorden meer