Wilders strijder voor onze vrijheid. Niemand maakt zoveel waar als juist Wilders!

widers.vrijheidsstrijderWat iedereen met een gezond verstand al lang weet!

Artikel uit 2014.  Lees nu op hoeveel punten hij gelijk heeft gehad!

Geert Wilders wordt al ruim tien jaar voor gek versleten, voor van alles en nog wat uitgemaakt, met de nek aangekeken, door het zogenaamde politieke correcte beschaafde deel van de Nederlandse gemeenschap – maar vooral door de schaduw elite, goedmenschen, links schorem en tuig, de Alexander Pechtolds van deze wereld (die zelf nog nooit een fatsoenlijke boterham hebben verdiend met echt werken) en nog een heel scala van anti PVV’ers tot en met regelrechte PVV haters, inclusief een groot deel van de vijfde colonne, moslims, booslims, crimelims, en Marokkanen (berbers) afgeschreven als een racist, een onbenul, een opportunist, een leeghoofd en een antidemocraat.

Ik denk dat Geert Wilders een politiek genie is. Iemand met een grote visie, met een tomeloze passie voor de idealen waarin hij gelooft, een echte Nederlander, een nationalist in de positieve zin van het woord, een waardig verdediger van het erfgoed van Pim Fortuyn (ondanks de nuance verschillen) en iemand met ongelooflijk veel moed. Een moedig man. Een kerel. Iemand met ballen, en een rechte rug, een natuurlijk – charismatisch – leider.

Bovendien iemand voor wie vrijheid geen loos abstract begrip is. Een echte democraat van een uitstekend bouwjaar van voor 1966.
In het onderstaande wil ik u laten zien op welke vlakken ik denk dat Wilders al heel veel heeft bereikt en dat dit een uitstekende basis geeft voor een betekenisvolle toekomst. Onthoudt u dat woord: betekenisvol!

Lees hier verder: http://joostniemoller.nl/2014/10/niemand-maakt-zoveel-waar-als-juist-wilders/