Onvoorstelbaar! Wij worden legaal geregeerd door criminelen!

Daniel Cohn-Bendit: communist, pedofiel, federalist, gesteund door met name Guy Verhofstadt, parlementslid in het Europees Parlement waar hij fractieleider van de Alliantie van Liberalen en Democraten voor Europa (ALDE) is.

Cohn-VerhofstadtDaniel Cohn-Bendit is een Frans-Duitse politicus die jarenlang co-fractievoorzitter was van De Groenen/Vrije Europese Alliantie in het Europees Parlement. Tegenwoordig staat hij aan het hoofd van de Spinelli Groep, die er op uit is heel Europa te federaliseren. Cohn-Bendit heeft een veelbewogen leven achter de rug. Zo was hij in zijn jeugd actief binnen communistische kringen en speelde tevens een belangrijke rol ten tijde van de zogenaamde Mei ’68-beweging. Daarnaast staat Cohn-Bendit bekend om zijn pedofiele sympathieën die hij niet onder stoelen of banken steekt. Ondanks zijn ronduit bedenkelijke achtergrond bekleedt hij telkens hoge posities binnen de Europese politiek. Hoe is dit toch mogelijk?

Naast een extreemlinkse achtergrond houdt Cohn-Bendit er ook pedofiele sympathieën op na. In de jaren ’70 en ’80 publiceerde de politicus een aantal zeer omstreden werken waarin hij zijn visie omtrent pedofilie beschrijft. Een bekend voorbeeld van deze werken is het boek Le Grand Bazar, dat werd uitgegeven in 1975. In dit boek promoot hij pedofilie en vertelt hij over zijn seksuele ervaringen met vijfjarige kinderen in de tijd dat hij werkzaam was als leraar in een (in zijn ogen) ‘antiautoritaire’ kleuterschool.

De Spinelli Groep
De Spinelli Groep werd opgericht op 15 september 2010 door Cohn-Bendit en Guy Verhofstadt. De groep is feitelijk een samenwerking tussen De Groenen en de Alliantie van Liberalen en Democraten voor Europa (ALDE). Ondanks het feit dat de allianties ideologisch gezien ver van elkaar verwijderd zijn, bestaat er in ieder geval over een thema een duidelijke consensus: het opheffen van alle soevereine natiestaten van Europa en alle Europese staten federaliseren onder één EU-banier.

De Spinelli Groep is een sinister clubje dat een aantal zeer invloedrijke leden heeft:

– Daniel Cohn-Bendit: Voormalig communist, leidend figuur van de Mei ’68-beweging en oud-leider van De Groenen. Cohn-Bendit probeerde in de jaren ’70 en ’80 ‘vrije seks’ met kinderen te verwezenlijken.

– Guy Verhofstadt: Belgische politicus die niet zal rusten voordat alle soevereine natiestaten van Europa uitmaken van een federale unie. Verhofstadt wordt aangestuurd en gefinancierd door de Europese neoliberale elite en maffiabankiers uit Oost-Europa.

Lees hier het hele artikel: http://curiales.nl/2015/07/11/daniel-cohn-bendit/

Waarom laten wij in hemelsnaam toe dat dergelijke criminelen Europa regeren?