ASIELZOEKER MAG GRATIS ZIJN 10 KINDEREN LATEN OVERVLIEGEN!

Een werkeloze Ethiopische asielzoeker in Zweden wint een door hem aangespannen rechtzaak en mag gratis zijn 10 kinderen uit Ethiopië laten overvliegen!
Naar verluidt is hij zonder werk en kon deze onderneming niet zelf financieren, daarom nam hij een LENING van ruim 5000 EURO. Nadat hij deze beslissing had genomen vroeg hij eerst aan de immigratiedienst en daarna aan de gemeente Bräcke om een extra sociale uitkering voor het terugbetalen van zijn lening.

africankids

Beide instanties weigerde zijn financiële aanvraag, waarna hij naar de rechtbank toog om zijn “recht” te halen. De rechtbank van Bräcke gaat in lijn met de Ethiopiër en veroordeelt de gemeente Bräcke tot het betalen van de lening voor de reiskosten van 5000 euro.

Blijft de vraag of de Zweedse OVERHEID voor 100% zeker weet of de Ethiopiër vader is van die tien kinderen. Is er DNA genomen? Hoe reageert de overheid als blijkt dat de man liegt en de kinderen niet van hem zijn? Het mag voor elk weldenkend mens onderhand wel duidelijk zijn dat Zweden zich met rasse schreden naar het niveau van een ontwikkelingsland begeeft, vooral met die idioten die dit land besturen en deze krankzinnige beslissingen nemen.

https://ejbron.wordpress.com/2015/07/09/tien-zwarte-kindjes-op-de-pof/