NOGMAALS: VOLK VAN NEDERLAND WAKE UP! EEN NEXIT IS ONZE ENIGE REDDING!

Rapport: Nederlands vertrek uit EU levert welvaart op !

NEXITAls Nederland afscheid neemt van de Europese Unie (EU) kan dit een economische groei veroorzaken die ons land in geen jaren meer heeft gezien. Door het wegvallen van regels en verplichtingen kan de economie groeien tot wel 10 procent.

Dat blijkt uit een analyse die het Londense onderzoeksbureau Capital Economics uitvoerde in opdracht van de PVV.
Geen verplichtingen

Volgens de Britse onderzoekers kan Nederland profiteren van het wegvallen van regels en verplichtingen die bij het EU-lidmaatschap horen. Nederland zou meer vrije handelsrelaties kunnen aangaan door het wegvallen van deze verplichtingen.

PVV-leider Geert Wilders liet het rapport maken om ‘bangmakers’ over een EU-vertrek de mond te snoeren. ‘Volgens premier Rutte komt het gras op de kades van de Rotterdamse haven te staan. Maar we zouden juist miljarden meer verdienen dan nu,’ zegt Wilders donderdag in het AD.

Wel baten, geen lasten
Capital Economics gaat er in het rekenmodel vanuit dat Nederland uit de EU gaat maar wel binnen de Europese handelsverdragen blijft. Nederland profiteert zo van de baten, maar niet van de lasten als noodleningen aan landen die in de problemen zijn gekomen.

Het grote voorbeeld voor Wilders is Zwitserland. De PVV-leider wijst erop dat het Alpenland al een handelsverdrag heeft gesloten met China terwijl de EU nog verdeeld is over een akkoord.

http://www.elsevier.nl/Europese-Unie/nieuws/2014/2/Rapport-Nederlands-vertrek-uit-EU-levert-welvaart-op-1457993W/

WIJ WILLEN EEN NEXIT-REFERENDUM!