DE AARD VAN HET BEESTJE…

deradicaliseren

Haatzaaien

Haatzaaien is het veelgebruikte woord voor het benoemen van de islamitische gedragsregel “criminaliteit” Want of het gaat om roofovervallen, aanslagen, koppensnellen, kelen doorsnijden en vrouwenonderdrukking/-verminking; dit soort daden worden in de huidige geciviliseerde wereld meestal gepleegd door moslims, en niet alleen de extreme, soms ook door de ‘gematigde’ moslims! Het benoemen hiervan is dus geen haatzaaien, integedeel, het is pure realisme. En gelukkig zijn niet alle moslims extreem (zoals o.a. de niet-praktiserende); daarom is ‘generalisering’ wél incorrect. Maar niemand kan ontkennen dat deze barbaarse handelingen als visitekaartje herkenbaar zijn bij deze bevolkigsgroep! Exact zoals Wilders het verwoordt: “Niet iedere moslim is een extremist, maar alle extremisten zijn wél moslims!”

Laten we eens kijken wie er daadwerkelijk haat zaaien. DE KORAN EN DE HAATIMAMS DOEN NIET ANDERS! Het grootste deel van de wereldbevolking heeft een andere religie dan de islam. Om dit overgrote deel hierom te veroordelen en te willen vermoorden is extreem en uitvoering daarvan dus BARBAARS! Het benoemen van de waarheid is dus GEEN haatzaaien! Mensen hiervan onterecht beschuldigen is wel haatzaaien! (Een ‘associatie’ maken is voor sommigen schijnbaar te moeilijk!)

Het sprookje van het deradicaliseren
Binnen de fundamentalistische islam lijkt een proces van ideologisering gaande te zijn. Hierover zijn hele ladingen boekwerken en tijdschriften geschreven en (zoals te raden) honderden (gesubsidieerde) hulporganisaties in het leven geroepen. En heeft dit geholpen?

De Utopische doelstelling: “Om het contact met de ‘geradicaliseerde’ jongeren te herstellen, moet de samenleving naast hen gaan staan en hen niet, zoals nu, alleen maar bestraffen of begeleiden.”

Tineke Bennema, een blogster schreef:
“Een rapport van het COT (Instituut voor Veiligheid en Crisismanagement), pleit voor interventieteams: psychologen, sociaal werkers, theologen en andere specialisten moeten jongeren die aan het radicaliseren zijn geslagen benaderen en weer op het rechte pad helpen.  Nu is het probleem vooral dat radicaliseren zo razendsnel gaat dat zelfs de ouders het niet in de gaten hebben. Wat een grenzeloze naiviteit, dit rapport. Denken ze bij het COT nu echt dat willekeurige Mo die naar Syrie wil onder de indruk zal zijn van de autoriteit van een deskundige die waarschijnlijk nog nooit een voet in het Midden-Oosten heeft gezet, en veilig een keurige opleiding zonder hobbels heeft gevolgd waarschijnlijk zonder ooit een moslim te hebben gesproken?
Bottom line: Radicaliserende jongeren zijn al te ver heen. Daar helpt geen lief interventieteam tegen.

Deradicalisering is dus uitzichtloos!

Alle pogingen om extremisten te deradicaliseren is dus water naar de zee dragen. Men denkt dat in het deradicaliserings-programma nieuwe bindingen met mensen die hen van geweld en extremisme afhouden, maar men heeft geen rekenig gehouden met de jarenlange hersenspoeling die (door de islamitische haatzaaiers) is ingeprogrammeerd, om alle christenen en joden te vermoorden.
Onze veiligheidsdiensten hebben bijv. geen flauw idee hoeveel extremisten er tussen de duizenden binnengekomen en nog steeds binnenstromende tsunami van asielzoekers zijn! Hoe willen zij deze dan ‘deradicaliseren’ ? Als integreren al niet helpt, waarom denken jullie dat deradicalisering wel zou helpen?

Alles wat wij over dit omvangrijke ‘deradicaliserings-project tot nu toe hebben gezien is, dat dit ons weer Bakken met geld aan subsidies kost, die wij aan allerlei onzinnige in het leven geroepen instanties moeten betalen en dat dit in feite een druppel is op een gloeiende plaat!

Deradicaliseren, hervormen, matigen, pamperen, het helpt allemaal niet! Dit is nu eenmaal de aard van het beestje! En ja, ik moet eerlijk erkennen: ‘ondanks het feit dat het hier om het grootste deel gaat, dat andersgelovigen (de rest van de wereld dus) niet tolereert en soms zelfs probeert uit te roeien; het is tóch generaliseren…’ 😦

Realpredictor