Wijk ‘Jerusalem’ in Amsterdam wordt doelbewust onbewoonbaar gemaakt voor bewoners door Van der Laan

De Nieuwe Nazi’s in actie?

Fubar

Van der Laan gaat daar zijn mohammedaanse stoottroepen van gewetenloze hersendode qatkauwende Somaliërs en Eritreeërs huis laten houden. Hij heeft die wijk uitgekozen voor een project van sociale vernietiging door middel van Stalinistische bevolkingspolitiek. Een half bataljon alleenstaande mannen van tussen de twintig en dertig jaar met oorlogstrauma’s en ernstige muzelmaniakale geestelijke deficiënties geeft ie vrij spel tussen huismoeders en kleine kinderen.

014Deze wijk is al overbelast met een druksuitdeel- en opvangcentrum voor junks (voormalige dak- en thuislozen met psychiatrische en verslavingsproblemen*), een opvangtehuis voor slachtoffers (vrouwen met complexe of psychiatrische problemen of schulden, en slachtoffers van seksueel geweld*) van seksuele jihadi’s (loverboys*), waar de zwarte BMW’s voor de deur staan te dreunen.

Crackdealers en psychoten dwalen hier door de straten en houden zich schuil in de bosjes. En nu komen daar Somalische Amerikanen-lynchers en Eritrese Christenjagers bij, die van onze overheid 24/7 de tijd krijgen, volledig gefinancierd en gevoed…

View original post 294 woorden meer