ONZINNIGE PEPERDURE ISLAMITISCHE NEP-PROJECTEN

SUBSIDIE-OPLICHTING. Waarvoor wij moeten kromliggen!
Subsidiespons (240K) Renee de Zwart geeft 31 euri uit. Houdt rest lekker zelf

Deze week mocht mevrouw Renée de Zwart een bedelcolumn schrijven in de Volkskrant. Meer, meer, meer geld voor haar subsidieclubje, anders kweken we terroristen. Aldus Renée de Zwart. Het clubje van mevrouw de Zwart, Nisa voor Nisa, gaat het dan vooral om islamitische meisjes, die volgens haar eigenlijk nooit ergens veilig zijn. Thuis niet, want dominante moslimmannen. Op straat niet, want hoofddoekje. Op school niet, want westerse normen en waarden. Jup, dat laatste zegt ze echt.

Daarom eist Renée de Zwart meer geld voor deze enorm zielige groep van Islamitische vrouwen, vooral voor verbetering van de communicatie tussen islamitische moeders en dochters. Want in tegenstelling tot niet-islamitische moeders en dochters hebben islamitische moeders en dochters overheidsgeld nodig om met elkaar op de bank te babbelen tijdens een theetje.

Op zich al een belachelijke redenering, maar 925 dook even in de financiële huishouding van de stichting en ontdekte iets schokkends: de stichting gaf in 2014 bij elkaar 113.322 euro aan salaris uit. En in datzelfde jaar werd aan het project Moeder & Dochter 31 euro uitgegeven. Dat is geen tikfout. In totaal 31 euro aan het project waar volgens de stichting van Renée de Zwart zoveel behoefte aan is, ruim een ton aan salaris voor de vier medewerkers. Zelfs als je tegen rendementsdenken bent, is dit te zot voor woorden.

Het is één van de vele bizarre details uit de ridicule boekhouding van dit subsidieclubje. Het artikel van 925 leest als een OMFG-klucht. Zelfs Ella Vogelaar maakt een cameo.

SUBSIDIE-OPLICHTING

SUBSUDIE OPLICHTING

En bedenk dan dat er honderden, zo niet duizenden, van dit soort bedelclubjes als Nisa voor Nisa zijn in Nederland. Met een ogenschijnlijk nobel doel, maar de subsidie wordt vooral gebruikt om de clubjes zelf in stand te houden. En wie kritiek heeft, is een racist

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/06/renee_de_zwarte_cijfers.html

Lees ook: Islamadviseur die vervolgd wordt wegens fraude, verduistering en zelfverrijking terug als raadslid in Culemborg voor de PvdA

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/06/islamadviseur_die_vervolgd_wor.html

Dit soort zelfverrijking is een van de redenen waarom ze hier er alles aan doen om de islamitische invasie in dit land te stimuleren!