De waarheid boven tafel: Internationale deskundigen: Israël handelde volgens oorlogswetten

Eindelijk heeft een volkomen onafhankelijke groep internationale militaire professionals en politici de waarheid boven tafel gehaald! Wat in feite de hele wereld al wist: “Hamas was en is de grote aanstichter!

free-gaza-300x193Goedgelovige misleide schapen

Deze missie had toegang tot de Israelische regering en IDF, inclusief Netanyahoe, Ya`alon de minister van defensie. Militairen van alle rangen van hoog tot laag zijn ondervraagd tot aan de veldcommandanten, die acties op de grond leidden. De commissie was zich terdege bewust van beschuldigingen aan het adres van Israël door sommige regeringen, de VN, mensenrechtenorganisaties en media, namelijk dat Israël internationaal recht overtrad in zijn aanpak van dit gewapende conflict. Ook kende het de beschuldigingen van gebrek aan zelfbeheersing van de IDF en de willekeurig doelbewuste aanvallen op onschuldige burgers.

Generaal Klaus Naumann, ex- hoofd van staf van de Bundeswehr en aanvoerder van de NAVO, deed dit onderzoek samen met Spaanse, Italiaanse, Engelse, Nederlandse, Australische, Colombiaanse en Amerikaanse senior generaals en politici. Zij waren de eerste multi-nationale deskundigen die Israël bezochten en overal toegang hadden.
n hun onderzoek namen zij ook de aanloop naar de oorlog mee en kwamen op dat punt tot de conclusie: Israël wilde deze oorlog niet, maar probeerde het conflict te vermijden en betoonde daarbij enorme zelfbeheersing gedurende enkele maanden voordat het conflict uitbrak terwijl al die tijd raketaanvallen vanuit Gaza op willekeurige burgerdoelen plaatsvonden.

Ook toen de oorlog eenmaal een feit was deed Israël herhaaldelijk pogingen om het vechten te stoppen. Bovendien was de oorlog die Israël tegen Hamas en andere extremisten in Gaza vocht, legitiem omdat ieder land het recht heeft zijn burgers te beschermen tegen raketaanvallen.

Lees hier verder.