D-DAY…

De volksuitwisseling van Europa.

Ik heb jarenlang voor deze catastrofale situatie gewaarschuwd en elke dag denk ik er over om ermee te stoppen! Ik ben zo langzamerhand “uitgewaarschuwd” want het volk blijft star en willoos voor zich uit staren, het wil geen aflevering missen van GTST, en laat de regering hun huizen zonder protest confisqueren voor die o zo zielige asielzoekers, het laat hun armzalige steeds meer slinkende lonen en pensioenen afpakken om deze nieuwe ‘medelanders’ van alles te voorzien, waarvoor zijzelf keihard hebben gewerkt en de laatste jaren al niet eens meer de noodzakelijke overlevingsvoorzieningen kunnen betalen en het laat zelfs toe dat de regering genocide pleegt op hun eigen ouderen …

Het volk is een stel slaafse robots geworden, die alles lijdzaam over zich heen laten komen, zonder te protesteren. Men kijkt toe hoe er in ons land én in heel Europa een complete volksuitwisseling plaatsvindt en men weet al te goed dat als gevolg hiervan Europa terecht zal komen in een tsunami van islamitisch geweld en overheersing!

De problemen met betrekking tot de crisis en de fundamentele opzet van de EU hebben al lang duidelijk gemaakt dat de EU een grote ballon met lucht is. De EU doet er zelfs alles aan om zowel de geschiedenis als de cultuur van Europa weg te vlakken

Het volk weet ook bliksemsgoed dat de veroorzakers (de islamofiele regeringen en de EU) gewoon door zullen gaan met de vernietiging van Europa en als het zover is, zij spoorslags verdwenen zullen zijn naar hun riante gereedstaande belastingparadijzen en het volk aan hun lot zullen overlaten!

En wat zal er overblijven voor het volk van Europa? Een burgeroorlog die nog heviger zal zijn en langer zal duren dan een wereldoorlog? Totdat alle Europeanen van de aarde verdwenen zullen zijn? Ik weet het niet, maar de voortekenen van een wereldomvattende D-day kunnen we niet meer negeren….

Ik ben moe van al die jaren waarschuwen, moe van het constateren dat er niets maar dan ook niets verandert! Moe van het schoppen tegen een muur! Maar dan denk ik aan onze kinderen en hun kinderen die door onze catastrofale regeringen en de gelatenheid en stilzwijgendheid van hun ouders een wereld van geweld, destructie en barbaarsheid tegemoet gaan zien. Dan weet ik dat ik tot het einde moet blijven vechten voor hoop. De hoop dat het volk onze toekomst met hand en tand zal verdedigen en er alles aan zal doen om het naderende gevaar van een desastreuze D-day te stoppen!

Dit is namelijk wat onze kinderen te wachten staat:

Realpredictor.