#Buitenhof bewijst: Gutmenschen zijn massamoordenaars

RP: Ik noem ze overigens “Blötmenschen”!

Door Joost Niemöller

In het programma Buitenhof kwamen weer eens de als Gutmensch vermomde massamoordenaars aan het woord die hebben gezorgd voor de internationale wetgeving welke zegt:

Wie goed kan zwemmen mag blijven.

Het was dus een discussie over de ‘bootvluchtelingen.’ Door gespreksleider Paul Witteman werd heel handig ingestoken dat vluchtelingen hetzelfde zijn als immigranten. En zo kon de discussie door Job Cohen geframed worden in de richting ‘we weten niet hoeveel het er zullen worden, want we kennen de uitkomsten van het conflict niet.’ Voor het gemak werd daarbij over het hoofd gezien dat een heel groot deel van de vluchtelingen uit West-Afrika komt, waar helemaal geen conflicten zijn. De structurele discussie over immigratie werd zo niet gevoerd, en dat is natuurlijk precies de bedoeling van dit soort gesprekken bij Buitenhof. Alles moet gedaan worden om het geheel te bagateliseren. Een miljoen vluchtelingen op de totale bevolking van Europa, dat is toch wel te doen? Bij dit soort ‘berekeningen’ wordt dan ook maar voor het gemak over het hoofd gezien dat een zeer groot deel van deze asieleisers zich niet aanmeldt in landen als Italië. Waar Italië ook geen behoefte aan heeft, want zo’n aanmelding schept verplichtingen. Men reist dus door naar het Noord-Westen van Europa.

Maar dat is allemaal nog tot daar aan toe. Waar het werkelijk om gaat is dat deze wegkijkers en bagatelliseerders al sinds jaar en dag van de Middellandse Zee een massagraf maken. Maar niemand spreekt ze daar op aan.

Ook niet genoemd werd het belang van de vluchtelingenindustrie, en de daarbij komende enorme kosten per ‘vluchteling’ in Europa. Een persoon die hier nooit regulier aan het werk zal komen, die niet zal integreren, maar daarentegen radicaliseren.

Opvallend genoeg kreeg het gesprek toch een interessante wending door Rob de Wijk, die aangaf dat er een einde komt aan het absorptievermogen van Europa en dat er dus steeds grotere tegenwerking te verwachten valt. Onder ander door de door hem verfoeide anti-immigratiepartijen. Hij wilde door Europa beschermende safe havens in de gebieden rondom Europa, voor lief nemend dat ISIS daar een rol in speelt, zodat de conflicten rondom Europa zich nog verder zullen uitbreiden.

Waarop Thierry Baudet aan het einde van de discussie met de verstandige samenvatting kwam: wat willen we nu eigenlijk. Een burgeroorlog in Europa, of een oorlog buiten Europa?

Dat lijkt inderdaad de keuze waar we nu voor staan. Na jarenlang catastrofaal beleid van de dan weer idealistische (‘solidariteit’) dan weer fatalistische (‘hek om Europa werkt niet’) Gutmenschen als Job Cohen en Eerste Kamerlid Tineke Strik van GroenLinks, die niets anders doen dan alle oplossingen tegenwerken of al bij voorbaat onmogelijk verklaren, en die bij alles aansturen op massamoord, onder het mom:

Wie goed kan zwemmen, mag blijven.
Zij hebben ons in deze catastrofe gedreven en niemand roept hen tot de verantwoording.

http://joostniemoller.nl/2015/04/buitenhof-bewijst-gutmenschen-zijn-massamoordenaars/

RP: Voor de trollen die zich zo graag als “Blötmenschen” willen profileren: dit is het gevolg van jullie fatalistische islamofiele solidariteit:

barbarism