ISIS komt naar je toe deze zomer

Tunesische ‘museum-terrorist’ gearresteerd in Italië, na het oversteken van de Middellandse Zee op een immigranten boot.
Een Marokkaanse man is gearresteerd in Italië omdat hij betrokken was bij het Tunesië museum bloedbad dat 21 toeristen doodde, bij zijn vlucht over de Middellandse Zee op een immigranten boot.

De islamitische staat heeft de verantwoordelijkheid opgeëist voor de aanval in maart op het Museum Bardo in de hoofdstad Tunis waarbij de Britse moeder Sally Adey is gedood.

Abdel Majid Touil, 22, werd gisteravond gearresteerd in het huis waar hij met zijn moeder en broers in Gaggiano, in de buurt van Milaan woont.

De beschuldigingen genoemd in het Tunesische arrestatiebevel, zijn gebaseerd op moord met voorbedachte rade, inclusief samenzwering om aanslagen tegen de interne veiligheid van de staat te plegen, het lidmaatschap van een terroristische groep, alsmede werving en opleiding van anderen om terroristische aanslagen te plegen, aldus de politie.

Fubar

Dat hebben ze zelf gezegd. En alle vluchteling-opvang-partijen. Allemaal dus, behalve de PVV, vinden dat helemaal geweldig, want zielig. Zo zielig dat ze nog net voor ze overstaken 21 toeristen opbliezen. En voor de lol gewoon een beetje heen en weer varen over dat binnenzeetje.

ISIS fanatic ‘behind massacre of 21 tourists at Tunisian museum’ is arrested in Italy – after crossing the Mediterranean on a MIGRANT boat

A Moroccan man has been arrested in Italy over the Tunisia museum massacre that left 21 tourists dead after fleeing across the Mediterranean on a migrant boat.

The Islamic State claimed responsibility for the March attack on the Bardo Museum in the capital Tunis which killed British mother Sally Adey.

Abdel Majid Touil, 22, was arrested at the house where he lives with his mother and brothers in Gaggiano, near Milan last night.

The accusations listed in the Tunisian arrest warrant include…

View original post 32 woorden meer