Zweden ervaart de “dank” van de asielzoekers!

Hier kunnen we zien wat ons straks te wachten staat!

‘Stront aan de nikker’
Geplaatst op 16 mei 2015, door rommel.

shit-hits-the-fan

Een accommodatie voor de zogenoemde niet-begeleide vluchtelingenkinderen in Timra heeft grote schade geleden. Omstreeks 15:00 uur afgelopen woensdag voelde het personeel van het asielcentrum zich gedwongen om de politie ter hulp te roepen. Een deel van de “kinderen” is niet tevreden met de belasting gefinancierde service en heeft zijn ongenoegen geuit door het vandaliseren en het onder schijten van woonruimtes in het asielcentrum. Volgens het politierapport is de schade “omvangrijk”.

De “kindjes” hebben zich al eerder zodanig agressief opgesteld dat het personeel van de accommodatie de situatie zonder hulp van de politie niet kon verwerken.

Uit het politierapport wordt niet duidelijk of iemand gearresteerd is voor de wandaad. Net zo min als er vermeld wordt wat de leeftijd en de nationaliteit/etniciteit van de verdachten is. Zoals gewoonlijk in Zweden.

Stront op deuren en geruïneerde meubels, met de keuken in uitwerpselen geschilderd. Met ondersteuning van siroop en yoghurt uit de ijskasten. Gesloopte meubels en huisraad.
Directrice Ulla Winberg, die zelf op haar deur van de directiekamer een piccaso in poep mocht bewonderen, verklaarde: “Dit is een expressie van algemene ontevredenheid”. (RP: hoe oerdom kunnen sommige mensen toch zijn!)

– Ze denken onder andere dat er te weinig activiteiten voor hun beschikbaar staan, en ze willen een ander soort eten, zegt Ulla Winberg.
Zufkutje Ulla heeft contact opgenomen met een saneringsbedrijf – en de keuken is tot nader order gesloten.
– Als we niet aan hun wensen kunnen voldoen worden ze ontevreden. Dinsdagavond ervoor hadden we een vergadering met het personeel, bewoners, en tolken. Waar toen al duidelijk werd dat velen van hen “geweldig kwaad” zijn, volgens Ulla.
– De jongeren protesteren. Ze zijn niet tevreden, zegt ze.
Ze is van mening dat het incident betreurenswaardig en onaanvaardbaar is. De oplossing van het probleem wordt nu gezocht in het uitdelen van een klachtenformulier waar de strontartiesten hun bezwaar in duidelijk kunnen maken.
– De jeugd heeft geleerd dat ze moet protesteren om hun zin te krijgen, volgens Ullawapster.

http://www.vrijechroniqueurs.nl/stront-aan-de-nikker/
Bron:
http://www.st.nu/medelpad/timra/omfattande-skadegorelse-pa-boende-for-flyktingbarn

Ook in Duitsland maken de asielzoekers er al een vuilnisbelt van:

Ik denk dat het niet lang zal duren voordat ook Nederland hiermee geconfronteerd wordt.