Buitenland ‘IS smokkelt terroristen op vluchtelingenbootjes naar Europa’

Dat wisten wij al lang! Het wachten is alleen op de eerste aanslagen in Europa! Dankzij onze landverraders, die ze met miljoenen per jaar binnenhalen!

asiel.IS

Islamitische Staat (IS) smokkelt terroristen naar Europa op vluchtelingenbootjes. Mensensmokkelaars verstoppen de IS-leden op de bootjes waarmee telkens honderden vluchtelingen en gelukszoekers over de Middellandse Zee de oversteek maken.

Als zij eenmaal de overtocht hebben gemaakt vanuit Noord-Afrika, willen de radicale moslims in Europese landen aanslagen plegen, zegt een Libische veiligheidsadviseur, Abdul Basit Harou, in een interview met de BBC.

De jihadisten, die doen alsof ze bootvluchteling zijn, zitten wel apart van de vluchtelingen en gelukszoekers, maar eenmaal van zee gered en naar Europa gebracht ‘hebben Europese politieagenten geen idee wie van IS is, en wie een normale vluchteling’.

Volgens de veiligheidsadviseur willen de strijders aanslagen plegen in Europa. Hij baseert dit op verhalen die hij heeft gehoord van booteigenaren uit gebieden in Noord-Afrika waar IS het voor het zeggen heeft, zoals in delen van Libië.

Chaos

Vanuit dat Noord-Afrikaanse land nemen veel vluchtelingen de boot, ook vanuit delen die in handen zin van de Libische IS-tak. De mensenhandelaren mogen hun operaties daar blijven uitvoeren, maar dan wel in ruil voor 50 procent van hun inkomen. Voor de oversteek in vaak gammele, volgepropte bootjes moeten de vluchtelingen vaak veel geld betalen.

Door de chaos in het land en de verschillende milities die met elkaar strijden om de macht, wordt mensensmokkelaars, nauwelijks een strobreed in de weg gelegd. De Europese Unie wil deze criminele netwerken tegengaan door hun bootjes met militaire actie te vernietigen.

http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/5/IS-smokkelt-terroristen-op-migrantenbootjes-1762880W/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2015-05-17|%27IS_smokkelt_terroristen_op_bootjes_naar_Europa%27

Hier het hele verhaal-uitgebeid!

Lees ook deze artikelen en oordeel zelf:

Gaan eindelijk die oversteek-jihad-mohammedanen gestopt worden?

http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/5/Siculiana-een-hoofdstraat-een-paar-cafes-en-elke-dag-een-invasie-1759009W/

https://ejbron.wordpress.com/2014/12/14/italie-asielzoekers-bezetten-bewoonde-huizen/