DE VALSE BELOFTES VAN EEN MINISTER-PRESIDENT…

Mark-Rutte-de-belofte (1)

Nederland is bezig een heel eng land te worden, dat vinden wij bij WanttoKnow niet alleen; dat vinden steeds meer mensen.. Het propaganda-verhaal van de ontwikkelingen rondom het MH17-onderzoek is ZO verschrikkelijk doorzichtig EN adembenemend kortzichtig, dat je welhaast een hart én hersenen van eelt moet hebben, om niet te doorzien wat hier gebeurt. Het is zelfs de nationale omroep, ‘onze’ NOS, die het voorbereidende werk voor Mark Rutte en het OM aan het doen is.. Want als de NOS volledig ongenuanceerd het verhaal van het OM in beeld brengt als ‘de schuldige is gevonden’, dan spreken we niet meer van onafhankelijke journalistiek..

Het betreft de mededeling van het OM, dat de strafrechtelijke kant van de aanslag in beeld probeert te brengen, dat het informatie heeft ontvangen, waaruit zou blijken, dat onder het commando van een Russische officier, de aanslag op de MH17 is uitgevoerd. De naam van de man wordt genoemd en terloops komt de bron van het bericht naar voren.. Doe je je even je stoelriemen vast..??

DE BRON die door het OM wordt genoemd, is afkomstig van de andere mogelijke DADER, namelijk het regeringsleger van Oekraïne, wiens geheime dienst zomaar een vermeend ‘afgetapt telefoongesprek’ aan het Nederlandse OM heeft aangeboden. In dit gesprek, je weet het, zou de betreffende Russische officier gesproken hebben met separatisten over de BUK-lanceerinrichting.. Ja, dat is nou precies informatie die je van een potentiële dader mag verwachten, informatie die deze dader dient schoon te wassen, te ontlasten van mogelijk daderschap..!

Wellicht weet je, dat het de grootste truuk van machthebbers is, om via zogenaamde VALSE-VLAG-OPERATIES, de schuld van een daad-van-agressie neer te leggen bij een partij, die het dus niet heeft gedaan, maar wel de schuld krijgt. Vervolgens is het natuurlijk een fluitje van een cent, om de (wereld)bevolking in een dusdanige stemming te brengen, dat ze jou als machthebber steunen in jouw strijd tegen die ‘schuldige’..! Wij geven je in dit kader van de aanslag op de MH17 graag mee, dat in februari 2014 de Amerikaanse regering haar zogenaamde ‘adviseurs’ heeft gestuurd, die de pro-Westerse zetbazen in de Oekraïense regering zouden gaan ‘bijstaan’ in het opbouwen van het land…!

Meestal wordt met de term ‘adviseurs’ een keurcorps van CIA-agenten, Special Forces en ander, onder de radar-werkend top-secret klasse personeel bedoeld.. Jongens die van wanten weten en dus ook van ‘aanpakken’ weten.. Geen gedraal, geen woorden, maar dáden.. Alsjebegrijpt wat wij bedoelen..? Daarbij niets- en niemand-ontziend tewerk gaan.. De historie blijkt dit verhaal kéér op kéér te bevestigen.

RP: Onderstaande omvangrijke keiharde bewijzen (die al die tijd zijn achtergehouden), tonen onbetwistbaar aan dat onze eigen minister-president in deze zaak een dubieus doofpotspel heeft gespeeld…

Lees hier de ontknoping:

http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/zo-werd-mh-17-boven-oekraine-neergehaald/?fb_action_ids=1043982388962649&fb_action_types=og.recommends