Prutsakkoord!!!

illegaal

Dus ook voor mijn Rayban en lederen jack 😛

Door Webredactie OSL – Stavast
De deal tussen VVD en PvdA over de illegalenopvang is een prutsakkoord eerste klasse gebleken. Dat de regeringspartijen met dit akkoord vooral het pluche wilden blijven voelen aan de tere billetjes, was al wel duidelijk, maar het blijkt dat gemaakte afspraken geen zier waard zijn. Wie illegaal in ons land is neergestreken mag gewoon blijven tot het de politiek behaagt er nog maar eens een ‘generaal pardon’ tegenaan te gooien.

Uitgangspunt van de zogeheten bed-bad-broodregeling was dat uitgeprocedeerde asielzoekers straks slechts in een handvol gemeenten terecht kunnen voor opvang, en dat dit zou gelden voor een beperkte periode. Bovendien moest het dan wel zo worden ingericht dat die opvang op uitzetting zou zijn gericht. De hele tekst was zelfs nog niet geschreven of deze voorwaarden zijn met de elleboog van tafel geveegd. Het illegale verpozen mag aangenaam worden gemaakt door ‘liefdadigheidsinstellingen’ (lees: Linkse Kerk, afdeling electorale belangen) kan tot vele maanden worden opgerekt, en de drastische beperking van opvanglocaties is ’geen dictaat’.

Het signaal aan de vermeende vluchtelingen aan de Libische kust is duidelijk. Wie aanklopt voor asiel, kan een verblijfsvergunning, huis en uitkering in ons land nagenoeg niet meer ontgaan. Slechts een gammele boot staat er nog tussen, met alle risico’s van dien overigens. De asielindustrie vormt zich om tot drenkelingenindustrie: haar marketing vergt thans diversificatie van de product-range kennelijk.

De coalitie faalt opzichtig en compleet bij het uitzetbeleid, deelt geld uit aan gelukszoekers die niets kunnen bijdragen aan ons land. Deze massa’s zullen zich in de steden vormen tot een leger van woedende machtelozen zoals dat nu ook al gebeurt met hevig falende Noord-Afrikaanse jeugd. Dat ondermijnt niet slechts het draagvlak voor de opvang van de echte asielzoekers. Het voedt ook nog eens vreemdelingenhaat, waarop de politiek dan ongetwijfeld weer verbaasd en met gespeeld afgrijzen van zal ‘walgen’.

Wat een afgrijselijke aanfluiting van een bizar college als politici vermomde toevallig passerende musici.

http://www.osl-stavast.nl/stavast-columns/prutsakkoord/