EU Fascisten in Brussel zijn Nederland en zijn burgers aan het slopen

Europees-Parlement-611x328

Brussel is zo langzamerhand bezig Nederland en vooral zijn burgers te slopen. Ons rijke land (RP: in hun ogen) is een doorn in het oog van deze EU fascisten en zij doen er nu alles aan om steeds meer geld uit de staatskas te plukken.

In een Europese superstaat blijft er al helemaal geen concurrentie meer over op ons continent, waardoor het veel makkelijker wordt om de belastingen en regeldruk te verhogen. Met dat laatste is de EU al flink bezig. Geen wonder dat de Europese economie tot stilstand is gekomen in het laatste decennium.

De eurosceptici winnen aan kracht in Europa. na de heffing van 1,1 miljard die de burgers effe moesten ophoesten moet er weer 200 miljoen (denk maar aan meer) op tafel komen. Een schandelijke vertoning waar onze heren in Den haag trots op kunnen zijn want zij willen graag voor deze dictators betalen om straks mooie baantjes te bekleden in hetzelfde brusselse paleis als hun vriendjes.

Een Grieks vertrek uit de eurozone wordt steeds waarschijnlijker, en de Britten overwegen serieus om helemaal uit de Europese Unie te stappen. Nederland, volg hen en stop het EU-lidmaatschap nu het nog kan.

De Europese Unie wordt steeds machtiger. Haar uitgaven en regelzucht stijgen naar nieuwe recordhoogtes. In probleemlanden als Griekenland, Portugal en Ierland heeft de EU de afgelopen jaren bijna letterlijk het beleid gedicteerd.

Waarom uit de EU?
Om de economische groei uit het verleden ooit weer terug te laten keren in Nederland, is het belangrijk om uit de Europese Unie te stappen. Om dat te begrijpen moeten we naar de Europese geschiedenis kijken.

Nederland zou dan ook onmiddellijk uit de Europese Unie moeten vertrekken, zodat de regering de belastingen en regeldruk juist zal moeten verlagen om niet een hoop inkomsten aan het buitenland te verliezen. Zo kunnen we onze economie eindelijk weer aan de gang krijgen.

Er wordt in Brussel al over belastingharmonisatie gesproken, zodat het voor bedrijven en individuen haast onmogelijk wordt om bij een te hoge belastingdruk naar het buitenland te vertrekken.

Door de gulden te herinvoeren, lid te worden van vrijhandelsorganisatie EFTA en de regel- en belastingdruk te verlagen zal Nederland er juist sterker voorstaan.
De Zwitserse frank en de Deense en Zweedse kronen bewijzen dat een lidmaatschap van de eurozone niet vereist is om als klein land een munt te hebben die zijn waarde redelijk behoudt. Herinvoering van de gulden zal ons dan ook absoluut niet armer maken.

http://www.stopdebankiers.eu/fascisten-in-brussel-zijn-nederland-en-zijn-burgers-aan-het-slopen/