OOK ONZE UNIVERSITEITEN ZIJN GEÏSLAMISEERD!

science

Er is een duidelijke pro-islamitische trend op Universiteiten in Europa en zeker ook in Nederland zichtbaar, met als gevolg dat ook het antisemitisme op Universiteiten groeit.

Hier een paar voorbeelden:

Westerse universiteiten worden steeds meer beangstigende bastions.
Joden niet welkom op de campus
Westerse universiteiten worden steeds meer beangstigende bastions van de anti-Israëlische, anti-Joodse vijandigheid. Vanaf de buitenkant gezien lijken westerse faculteiten als nobele oases van wijsheid en kennis. In werkelijkheid worden de instellingen voor hoger onderwijs steeds meer nakomelingen van de anti-Joodse haat. Beroemde faculteiten die een historische bakermat zijn van de Europese beschaving offeren hun vrijheid en Israël op aan barbarisme en obscurantisme. Zelfs in Amerika gaan de handschoenen uit. Het Instituut voor Joodse &
Community Research in San Francisco heeft onlangs een rapport gepubliceerd met de titel “Alleen op de quad: Begrip van de geïsoleerde Joodse student op de campus”, een van de meest uitgebreide onderzoeken in zijn soort. Meer dan 40% van de studenten bevestigt het antisemitisme op hun campus, ongeveer 41% van de studenten heeft anti-Israëlische opmerkingen tijdens de colleges gehoord van de professoren.

Ondertussen bood de Rotterdamse Erasmus Universiteit onlangs onderdak aan bijeenkomsten, waarin Israël werd gelijkgesteld aan de apartheid van het Zuid-Afrikaanse regime.
http://vanfrikschoten.nl/adam-post-archief/adam_posts/2393-Westerse-universiteiten-wor.html

De Docenten op onze universiteiten
Hasan Yar: Maatschappelijk activeringswerk, islamitisch onderwijs
Dr. Hasan Yar studeerde doctoraal Bestuurskunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam en Sociologie -propedeuse- aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Momenteel promoveert hij aan de Faculteit Sociale Wetenschappen aan de Vrije Universiteit. Hij is actief betrokken bij diverse maatschappelijke activeringswerk.
Zijn hoofdactiviteiten zijn:
-Docent bij het Domein Onderwijs, Leren & Levensbeschouwing. Afdeling Leraar Islam-godsdienst van de Hogeschool InHolland in Amsterdam/Amstelveen.
-Directeur van het IHSAN, het Islamitisch Instituut voor Maatschappelijk Activeringswerk Den Haag / Eindhoven.
-Bestuurslid/voorzitter van de Stichting Ro-be-Ro, Bureau voor Maatschappelijke Ondersteuning te Eindhoven.
http://www.iue-edu.nl/docenten/

Professor Doctor Beatrice de Graaf is docent aan de Universiteit van Utrecht
Een uitspraak van haar:
“Wat ik doe zit een niveau hoger, namelijk, wat betekent het als iemand wordt neergezet als terrorist. U en ik kunnen allemaal terroristen worden. Als ik zo om mij heen kijk kunnen hier heel veel terroristen zitten. Want de gemiddelde terrorist is tussen de 18 en 25, hebben bijna altijd hun geestelijke capaciteiten op een rijtje, vaak hoger opgeleid, vaak man, dus nouja?”
https://martienpennings.wordpress.com/2015/03/12/beatrice-de-graaf-hoort-niet-op-een-universiteit-en-niet-in-de-senaat-maar-in-een-dwangbuis/

Relatie met de studie
Culturele antropologie en ontwikkelingssociologie richt zich op cultuur, identiteit en veranderingsprocessen in samenlevingen. Er wordt aandacht besteed aan de rollen die symbolen en rituelen spelen in de levens van mensen en worden unieke onderzoeksmethoden belicht. Deze en andere aspecten van de opleiding vormen een hele goede uitgangspositie om de relaties tussen Nederlandse moslims, en die met mensen die niet moslim zijn te benaderen.
http://www.vu.nl/nl/opleidingen/voor-het-vwo/scholieren/het-profielwerkstuk/cultuur-en-maatschappij/islam-in-nederland/studie-info/index.asp

Schande. Op 4 mei maakt studentenclub statement tegen Joden
Hoe haal je het in je hoofd. Uitgerekend op 4 mei, de dag waarop Nederland herdenkt dat 75% van alle Joden in Nederland door de nazi’s werden getransporteerd en omgebracht, vindt de Studievereniging voor Bestuurskunde het nodig om een bezoek te brengen aan de ‘Palestijnse missie’ in Den Haag.
http://joostniemoller.nl/2015/05/schande-op-4-mei-maakt-leidse-studentenclub-statement-tegen-joden/

Kamervragen over ‘anti-PVV-cursus’ Erasmus Universiteit
Hoe win je het debat van een PVV’er?‘ Dat was de insteek van een workshop van de Erasmus Universiteit. Nadat dit weblog er vrijdag verslag van deed uitte PVV-Kamerlid Martin Bosma zijn woede in Kamervragen.
Honderdduizenden PVV-kiezers betalen mee aan die universiteit, schrijft Bosma. “Deze cursus is een klap in hun gezicht.” In de workshop met als titel Framing: het geheime wapen van Wilders! werden de debattrucs van zijn partij geanalyseerd. Met als doel om je niet in de hoek te laten drukken door een PVV’er. Op kosten van “de belastingbetaler”, schampert Bosma.
http://weblogs.nrc.nl/expertdiscussies/kamervragen-over-anti-pvv-cursus-erasmus-universiteit/

Ayaan krijgt geen eredoctoraat vanwege anti-islam uitspraken
De Amerikaanse universiteit Brandeis wide een eredoctoraat toe kennen aan Ayaan Hirsi Ali, maar heeft besloten hiervan af te zien na kritiek van de eigen studenten en van moslims in Amerika.
Volgens de universiteit passen bij nader inzien “bepaalde uitspraken uit het verleden niet bij de kernwaarden van Brandeis”.
Zo noemde Hirsi Ali de islam “een destructieve, nihilistische cultus van de dood” en het “nieuwe fascisme”. De profeet Mohammed is volgens haar “een perverse tiran”. Ook riep Hirsi Ali onlangs op tot een oorlog tegen de islam.
In Nederland had onderzoeker Martijn de Koning al zijn vraagtekens gezet bij het voornemen van de Brandeis universiteit om Hirsi Ali een eredoctoraat te geven.
http://www.republiekallochtonie.nl/ayaan-krijgt-geen-eredoctoraat-vanwege-anti-islam-uitspraken

Ik heb het hier niet over de islamitische universiteiten, want iedereen met een gezond verstand weet dat deze niet serieus genomen kunnen worden.
http://www.telegraaf.nl/binnenland/22062932/___Universiteit_vervalste_diploma_s___.html

Alhoewel… de kudde geïndoctrineerde islamofiele afgestudeerde Bachelors en Masters van onze eigen universiteiten zijn wel de kandidaten die straks een ‘politiek correct baantje’ op het pluche kunnen veroveren! (Onze toekomstige politici dus)

ARM NEDERLAND!

Realpredictor