RED EUROPA VAN DE ONDERGANG! (2)

EUROPESAVE

Misdaden immigranten is taboe thema in Europa

Europa wijst vanwege dit soort schrijnende mensenrechtenschendingen graag met het beschuldigende vingertje, maar als journalisten of anderen op precies dezelfde ontwikkeling op ons eigen continent wijzen, dan is het plotseling een absoluut taboe om daar zelfs maar over van gedachten te wisselen.

De Duitse auteur Udo Ulfkotte is ondanks de vele doodsbedreigingen die hij krijgt één van de weinige Europese journalisten die nog wèl de vinger op de zere plek durft te leggen, namelijk dat het de massa immigratie uit moslimlanden is die de belangrijkste oorzaak is voor de ook hier fors toegenomen criminaliteit, inclusief een explosie van het aantal verkrachtingen.

Iedere Zweedse vrouw wordt statistisch minstens 1 x verkracht
Zweden heeft jarenlang de deuren uitnodigend opengezet voor migranten uit Afrika en het Midden Oosten, en doet dat nog steeds. Hierdoor veranderde het vroeger zo kalme land van een natie met percentueel één van de laagste verkrachtingscijfers ter wereld, naar een met het op één na hoogste, net achter Zuid Afrika. Het aantal verkrachtingen steeg met maar liefst 1472%, en in bijna alle gevallen blijken immigranten uit moslimlanden de daders te zijn.

Verkrachtingen door asielzoekers aan de orde van de dag

Enkele dagen geleden werd er bij hoge uitzondering eventjes kort aandacht besteed aan het grote taboe thema, en berichtte Focus over de asielzoekerscentra in Duitsland, waar verkrachtingen aan de orde van de dag blijken te zijn. Natuurlijk haastten hulpverleners zich te verklaren dat het slechts om ‘betreurenswaardige incidenten’ gaat.

Verbijsterend zwijgen in de media
Maar dat mag niet worden gezegd en geschreven in Europa, en daar mag zeker niet over worden gepraat, want de honderdduizenden jonge moslims die hierheen komen zouden in de regel niet erger zijn dan autochtonen. Ulfkotte: ‘De realiteit? Google maar eens op de actuele feiten, waar asielzoekers jonge meisjes betasten of verkrachten*. Niet alleen het hoge aantal gevallen is verbijsterend, maar ook het zwijgen hierover in onze reguliere media.’‘Reguliere media verdienen onze diepste verachting’

‘Als wij niet snel openlijk over deze ontwikkeling gaan praten, dan krijgen ook wij te maken met Zweedse toestanden. We zijn hard op weg daar naartoe. De reguliere media zijn daar mede verantwoordelijk voor, omdat ze eenvoudig wegkijken. Zij verdienen onze diepste verachting.’

http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/04/Europese-media-zwijgen-over-verkrachtingsgolf-door-immigranten-en-asielzoekers

Groot-Brittannië in de ban van de islam

De moslimpopulatie in Groot-Brittannië is druk doende de hele Britse infrastructuur te veranderen. Moskeeën, islamitische scholen, sharia-rechtbanken en islamitisch eigendom van bedrijven zijn inmiddels een integraal onderdeel geworden van de Britse samenleving. Verschillende moslimgemeenschappen zijn druk doende Groot-Brittannië om te vormen tot een onafhankelijke islamitische staat onder de sharia. Het is inmiddels zover dat de sharia wetgeving in het Britse rechtssysteem zal worden vastgelegd. Er bevinden zich al 85 Sharia rechtbanken die als een vorm van legale apartheid naast de bestaande wetgeving opereren. Deze islamitische rechtbanken zijn gebaseerd op de verwerping van het principe van de onschendbaarheid van de mensenrechten. Zo formaliseren deze rechtbanken de ‘talaq’, de verstoting van een vrouw door haar man, en daarnaast polygamie, het recht om vrouwen (gewelddadig) te ‘tuchtigen’ en het recht om huwelijken met niet-moslims te verbieden.

Radicale moslims in Groot-Brittannië hebben in wijken door heel het land posters opgehangen, die verklaren dat in de betreffende buurt de regels van de sharia gelden. Dat melden diverseBritse media op 28 juli 2011. Op de aanplakbiljetten staat: ‘U betreedt een Sharia-zone. Islamitische regels worden afgedwongen.’ Op de gele stickers staan de regels waaraan bezoekers van de wijken zich moeten houden: geen alcohol, niet gokken, geen muziek of concerten, geen drugs, niet roken, en geen porno of prostitutie.

Steeds meer scholen in grote Britse steden worden letterlijk overgenomen door moslims, die vervolgens hun eigen islamitische regels en wetten opleggen aan zowel de scholieren als de leraren. Meer dan 80 staatsscholen in Engeland hebben geen blanke Britse kinderen meer. Daarmee is dit soort scholen de afgelopen vijf jaar meer dan verdubbeld. Werknemers op het gemeentehuis van West Midlands (Groot-Brittannië) hebben alle afbeeldingen moeten verwijderen van ‘Knorretje’, het varkentje uit de tekenfilmserie ‘Winnie de Pooh’. Ook alle andere afbeeldingen van varkens zijn verwijderd, meldt de Britse krant The Sun.

Net als de rest van West-Europa heeft ook Denemarken en vooral  Zweden de deuren van het land wagenwijd openzet voor moslim ‘vluchtelingen’ en asielzoekers maar lijkt de problemen met de moslims niet meer onder controle te hebben. Zweden is een totalitaire staat geworden. Dat alles heeft te maken met de volledig uit de hand gelopen immigratiefilosofie van de Zweedse overheid. Kritiek op de islam wordt in Zweden niet getolereerd. Mensen die gebruikmaken van hun recht op vrije meningsuiting worden behandeld alsof ze melaats zijn. Zweden heeft zelfs een wet aangenomen, die het eenvoudiger zal maken kritiek op immigranten en staatsbeambten vooral ook op internet te bestraffen. Critici kunnen dan wegens racisme en smaad van de menselijke waardigheid vervolgd en opgesloten worden.

Ook het woord hygiëne kennen deze barbaarse groepen niet, ondanks dat zij al jaren in onze geciviliseerde wereld leven. Ook dit is dus een gevaar voor het westen! Lees hier een voorbeeld:

Hygiënebewakers. Hoe absurd moet het worden?
Zowel in Denemarken als Zweden heeft een aantal gemeenten problemen met islamitische immigranten in zwembaden gehad. Er is sprake van de eis van het tijdelijk sluiten van het zwembad voor mannen, zodat moslimvrouwen zonder mannen kunnen zwemmen. Op sommige plaatsen is aan deze eis voldaan. Er zijn problemen met luidruchtige en gewelddadige jongeren die andere bezoekers overlast bezorgen. Tot slot, problemen met de hygiëne. Sommige moslims drongen er op aan in hun gewone kleren te baden – of voor mannen – om tijdens het baden de onderbroek aan te houden onder de zwembroek. Dat is in strijd met de algemene hygiënevoorschriften.

In de gemeente Hässleholm in Zweden werden deze hygiëneproblemen zo groot dat men zich gedwongen voelde om een ​​bijzondere regeling in te voeren in het belang van de moslims: Arabisch sprekende ‘hygiënebewakers’.
Men moest meer chemicaliën in het water gieten

Bovenstaande is slechts het topje van de ijsberg! Landen zoals Duitsland, Frankrijk en België zijn grotendeels eveneens geïslamiseerd. Nog even en Nederland zal zich zeker in bovenstaande lijst kunnen voegen! 

De islamofielen zullen de degeneratie van Europa door de barbaarse islam zeker verwerpen, maar zoals Gandhi zei: “Men kan het niveau van beschaving van een land meten aan de manier waarop dat land met zijn dieren omgaat.” (halal)

Als wij met z’n allen blijven toekijken en hiertegen niets doen zal Europa nooit meer zijn wat het geweest is!

Opm. Alle verwijzingen zijn onderstreept!

Realpredictor.

Lees ook deel 1: ‘De degeneratie van Europa is een feit geworden.’