DE DEGENERATIE VAN EUROPA IS EEN FEIT GEWORDEN! (1)

degeneration

“Wanneer groepen zich op geografische afstand van elkaar verder ontwikkelen, betekent dit ook dat ze genetisch van elkaar gaan afwijken, want de evolutie stopt niet”.
James Watson.
Ik schreef o.a.: “De enorme verschillen in de ontwikkeling van niet-westerse landen zijn, behalve a.g.v. hun religie, ook genetisch niet met het westen verenigbaar”. Want niet alleen hun barbaarsheid ook hun middeleeuwse praktijken (vrouwenbesnijdenis, kinderhuwelijken, stenigen, bijgeloof, etc.) worden nog steeds in praktijk gebracht! Lees o.a. dit ABSURDE bijgeloof maar: (“meisjes verboden om te rennen omdat zij ontmaagd kunnen worden wanneer ze te veel rennen”)

Ik heb over deze degeneratie al diverse artikelen geschreven, en ik sta er versteld van dat nog steeds geen enkele geciviliseerde Europeaan protesteert of weigert om weer terug te gaan naar het niveau van het stenen tijdperk!
De reden van de Europese verpaupering is, zoals inmiddels iedereen weet, de enorme immigratiestroom van primitieve (barbaarse) bevolkingsgroepen.
Pogingen om deze primaten te civiliseren blijken volkomen te zijn mislukt, omdat de meesten vasthouden aan hun vastgeroeste cultuur en tradities, die gebaseerd zijn op hun zogenaamde religie. En het feit dat de meeste Noord-Europese landen, dit niet alleen gedogen maar ook nog stimuleren!

De explosieve groei van deze primitieve groepen als gevolg van de massa-immigratie én hun geboortegolven, maakt dat Europa in sneltreinvaart gedegenereerd is! De enige mogelijkheid om dit te terug te draaien is het lozen van deze regeringen en uit de EU te stappen, hetgeen ik helaas niet zie gebeuren…

Ik weiger het echter om op te geven en zal blijven protesteren tegen de verloedering van Europa! En ik hoop dat er nog mensen zijn die niet als gemanipuleerde robots, willoos de islamofoiele gevestigde orde volgen maar onze Westerse beschaving willen redden!

Het is nog niet te laat! Lees en herken a.u.b. de symptomen die wij realisten, ook al vaker hebben gepubliceerd nu in deel 2: “RED EUROPA VAN DE ONDERGANG

Realpredictor