7 miljoen werkende Nederlanders moeten jaarlijks miljarden aan uitkeringen betalen!

Studenten en professoren demonstreren

Het aantal asielzoekers is vorig jaar fors gestegen ten opzichte van het jaar ervoor.
In 2014 meldden zich 29.790 asielzoekers in Nederland, het grootste aantal in tien jaar tijd. In 2013 klopten 16.477 asielzoekers aan. Dat staat in het jaarverslag van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA), dat donderdag is gepubliceerd.

De kosten hiervan zijn 26.509 euro per jaar, per asielzoeker. Zelfs de uitgeprocedeerde asielzoekers krijgen hier nog jarenlang een uitkering!
Voor de bijna 30.000 asielzoekers betalen wij  26.509 euro per persoon; dit is bijna 1 miljard per jaar!

Want we hebben het nog niet eens over de Gezinshereniging.
In 2014 kwamen ruim 5800 ‘nareizigers’ naar Nederland, meldde de IND gisteren. Dat zijn er ruim 2000 meer dan een jaar daarvoor. Dat is geen grote verrassing: als het aantal vluchtelingen stijgt, stijgt als vanzelf ook het aantal nareizigers. Er liggen bij de IND nu zo’n 12.000 aanvragen te wachten en er komen de laatste weken zo’n 700 aanvragen per week bij. De IND verwacht dat dit jaar zo’n 7000 gezinsleden zich daadwerkelijk bij hun familie in Nederland kunnen voegen.

In totaal zijn er zijn Nederland nu meer dan een kwart miljoen asielzoekers! Dit aantal gaat via de gezinshereniging  verdubbeld worden.  Dit betekent dus dat de asielindustrie ons  jaarlijks 10 miljard kost!

Vergeet hierbij ook niet dat de werkenden en de gepensioneerden al jarenlang de uitkeringen van de allochtone niet-werkende ‘medelanders’ moeten betalen

Hoe moeten 7 miljoen werkende Nederlanders en het handjevol  gepensioneerden al die miljarden aan uitkeringen jaarlijks betalen ?