Wat de EU dus wil: Meer immigranten uit Afrika en het Midden Oosten binnentrekken.

De amorele psychopaten uit Brussel veranderen Europa in slagerchaos!

Door Joost Niemöller

asielvloed

De EU is, zoals u weet, geen democratische organisatie. In Brussel kunnen beslissingen worden genomen, zonder dat de beslissers worden afgerekend door kiezers. Het is een indirect, getrapt systeem, waarbij bestuurders intern door de machtelite worden benoemd, en waarbij niemand precies weet wie nu waar precies de macht heeft.

De Europese regeringen hebben de gevoelig liggende immigratiepolitiek naar boven toe weggeschoven, naar Brussel. Daar is men nu al enige tijd achter de schermen bezig om een nieuwe immigratiepolitiek in te voeren. Er is weinig fantasie voor nodig om te zien wat die politiek zal behelzen; het vereenvoudigen van de migratiestromen.

De duizenden mensen die nu omkomen in de scheepjes in de Middellandse Zee zijn voor de zittende bestuurselite in Brussel zeer welkom. Niemand wil dat leed, toch? We moeten die arme mensen helpen toch?

Door het beleid van Obama is het Midden Oosten veranderd in een slagerchaos. De seculiere dictators zijn vervangen door elkaar bevechtende gangs van verwilderde, psychotische, moslims, die angst aanjagen middels het afhakken van hoofden van christenen, Westerlingen en andere vermeende tegenstanders. Hun legertjes stellen weinig voor, en met goed georganiseerde aanvallen van het Amerikaanse leger, zouden ze makkelijk verslagen kunnen worden. Maar dat gebeurt niet. De VS valt ISIS wel een beetje aan, maar niet echt. De dreiging blijft zo bestaan. En is natuurlijk zeer levend voor grote groepen burgers daar. Hen wordt beloofd dat ze naar Europa kunnen vluchten. Mensensmokkelaars doen de rest. De verdrinkingsdoden voor de kusten van Zuid-Europa halen ruim de media. Steeds luider klinkt het: ‘We moeten iets doen.’

In mei komen de nieuwe immigratieplannen van de EU commissie.

En wat moeten we doen volgens de EU? We moeten de immigratie ‘managen.’ Dat is een ander woord voor ‘versoepelen.’

Andere smaken zijn er in Brussel niet.
Grenzen sluiten. Terugsturen. Die taal kent men daar niet.
En de nationale regeringen zullen hun handen in onmacht omhoog steken, want ja, ‘Brussel hè.’

De slagerchaos in het Midden Oosten zal zo de slagerschaos in Europa worden. Maar in Brussel ligt niemand daar van wakker, want daar regeren alleen amorele psychopaten.

http://joostniemoller.nl/2015/04/de-amorele-psychopaten-uit-brussel-veranderen-europa-in-slagerchaos/

We zijn hier 100% mee eens Joost!

Lees en huiverONE MILLION or more illegal alien Muslim invaders set to flood into Italy and the rest of Europe from Libya.