WAARSCHUWING! NOOIT BOODSCHAPPEN DOEN BIJ AH!

 AH

Lees dit verhaal, over wat wij al lang hebben geconstateerd: Albert Heijn is een Islamitische multinational geworden, die overal failliete supermarkten vervangt!

Een social media topic vandaag betrof een incident in een AH-supermarkt in Utrecht op 8 april jongstleden. Een 63-jarige man zou in conflict zijn gekomen met jonge meisjes, die op skateborden door de winkel reden en hem daarbij omver zouden hebben gereden. Hij zou een van de meisjes hebben vastgepakt en daaruit was een fikse rel ontstaan, waarbij de man uiteindelijk door AH-veiligheidspersoneel zou zijn weggevoerd en mishandeld. Na enige tijd werd de man door de politie opgepakt en zes uur lang vastgehouden.

Op niet mis te verstane wijze, deed de man vervolgens zijn verhaal op Facebook:

Maus van der Voort‎: 8 april om 16:14
Vandaag deed ik boodschappen in Albert Heijn Kanaleneiland toen ik door een van de drie meiden die ik al eerder op een soort wriggelskatebord naar binnen had zien skaten, bijna van de sokken gereden werd. Om even juridisch exact te zeggen: zij stootte mijn lijf in het voorbijracen. Het winkelpersoneel kijkt altijd naar de andere kant bij overlast voor de klanten, het feit dat zij niets zeiden over skaten in de winkel was op zich dus niets bijzonders. In een verontwaardigde reflex heb ik de jongedame bij de schouder gepakt, waarop zij moord en brand ging schreeuwen en schelden dat ik van haar af moest blijven. Later zou een van de twee andere dames, die overigens als een haas verdwenen waren, verklaren dat ik de ene dame haar hoofddoek had afgetrokken en haar aan haar haren had getrokken. Dit is beslist niet het geval geweest. Ik heb voldoende kennis en respect om dat een moslima niet te doen.

Het hele gebeuren heb ik -na de grote bek van de jongedame- maar laten gaan, maar toen ik in de rij stond bij de kassa met mijn boodschappen kwam er iemand naar mij toe die mij wel eens even wilde spreken. Een tweede man voegde zich bij de eerste en zij zouden achter wel eventjes iets met mij gaan regelen. De indruk was zeer sterk dat dit familie van het betreffende dametje was. De bewaking van Albert Heijn kwam erbij en eiste dat ik mee naar achteren ging, want ik was aangehouden omdat ik een meisje mishandeld zou hebben. Ik werd ruw voortgeduwd, mijn benen werden onder mij vandaan geschopt door de eerste twee heren en ik kreeg een schop tegen mijn hoofd. De bewaking deed er nog een schepje bovenop door mij werkelijk met geweld overeind te sleuren.

Ter uwer informatie: ik ben een man van 63 jaren. En niemand vroeg m i j hoe het zat. In het kantoor ben ik hardhandig tegen de grond gewerkt en mishandeld. Ik ben tegen de grond gewerkt, men is met knietjes op mijn rug gaan duwen en heeft mijn handen er zowat afgeklemd, omdat ik even op wilde staan van mijn stoel om de benen te strekken. Men tolereerde dat niet en ik ben bevolen als een hond, om te gaan zitten. Men kon ook geen motivatie geven, waarom ik niet even kon gaan staan. Twee bewakers en een personeelslid van halverwege de 25 tot 30 jaar waren het. Afgevoerd ben ik daarna als de eerste de beste crimineel, met handboeien om achter mijn rug en van een van de bewakers van Albert Heijn kreeg ik op de valreep nog een winkelverbod van een jaar overhandigd, omdat ik een meisje van 12 zou hebben mishandeld. Hetgeen zij van horen-zeggen zeker wisten te weten. Aldus komt er een einde aan een –ik denk zo’n veertig, vijfenveertigjarige (sinds mijn studententijd) relatie met de Grootgrutter van Nederland.
Gelukkig heeft de politie mijn vrouw gebeld zodat zij begreep dat ik de eerstkomende zes uren en misschien wel de hele nacht niet thuis zou komen maar in de cel zat en verhoord moest worden. Omdat de politie geen verdere informatie mag geven, is een en ander zeer stressvol geweest voor mijn vrouw, die absoluut geen situatie kon bedenken waarvoor ik gearresteerd zou kunnen worden. Maar ja, zij wist dan ook niet dat ik een kind van twaalf met een woordenschat waar je u tegen zegt, in een reflex bij de schouder zou vatten omdat zij mij aanreed.

Uiteraard ben ik woest. Laaiend. Hoezo is de hele wereld in rep en roer (terecht overigens) als er ns-ers en ambulancepersoneel mishandeld worden en kan Albert Heijnpersoneel wel een klant mishandelen, kan een twaalfjarige die staat te liegen dat ze barst een doodnormale man die gewoon niet van de sokken gereden wenst te worden zes uur vast laten zetten op het politiebureau, na te zijn mishandeld door Albert Heijnpersoneel en door de politie af te zijn gevoerd in handboeien?
Nadrukkelijk vermeld ik in deze multiculturele wijk, waar wij al vijftien jaar met groot plezier wonen, geen huidskleur. Die doet er namelijk niet toe. De emotionele schade bij ons is groot, dat kan ik u wel vertellen. Dit schrijven en nog uitgebreidere klachten gaan dan ook morgen bijvoorbeeld naar het hoofdkantoor van Albert Heijn in Zaandam, Detailhandel Nederland, de Tweede Kamer, Commissie Justitie en Economische Zaken, College Bescherming Persoonsgegevens, en last but not least aan de Telegraaf. We spreken over Albert Heijn Kanaleneiland, woensdag de 8e April om ongeveer 16:00 uur.

Lees meer: http://www.groningerkrant.nl/2015/04/even-boodschappen-doen-eindigt-in-de-cel/#ixzz3XIVpQoMx