Geweld tegen Nederlandse meisjes en vrouwen

Door Dr. Gert Jan Mulder

Er is een onophoudelijke stroom berichten op sociaal media en in MSM over geweld tegen autochtone – Nederlandse meisjes en vrouwen – altijd gepleegd door immigranten, 95% van de keren door moslims, 95% van de keren door moslimjongeren en 95% van die keren door moslimjongeren met een Marokkaanse achtergrond.

mishandeling

Telkens weer regent het van de verontwaardigde berichten, dat ze snel moeten worden opgespoord door de autoriteiten (politie en justitie), en dat ze zwaar gestraft moeten worden. Allemaal loze, laffe, politiek correcte van krokodillen tranen voorziene plichtplegingen.

Ik begrijp het niet.

Het houdt niet vanzelf op. Ondanks alle verontwaardiging, de oproepen, de stoere taal van politie en justitie en de slappe taakstraffen, wordt het niet minder, maar altijd meer. De remedie die de Nederlandse samenleving stelt tegen dit geweld van allochtonen en moslims werkt niet.

Ik begrijp niet dat miljoenen Nederlandse autochtone mannen dit soort geweld tolereren tegen hun Nederlandse meisjes, vrouwen, moeders, dochters, kleindochters, vriendinnen.

De politiek lost het niet op. Justitie lost het niet op. De politie lost het niet op en vanzelf lost het zich niet op.

http://joostniemoller.nl/2015/04/geweld-tegen-nederlandse-meisjes-en-vrouwen/