Houdt alle moslims in de gaten…

profiling

Time to profile! That way we don’t have to pat down granny at the airport while Jihad Joe waltzes through

FOX News heeft een oplossing bedacht om terrorisme tegen te gaan: Alle moslims 24/7 in de gaten houden. “Onze vijand is islamitisch”, aldus de mensen van FOX.

Televisiehost Eric Bolling: “Terwijl de regering zijn hoofd in het zand steekt, weten wij hoe we de vijand moeten vinden: profiling, profiling, profiling”, verwijzend naar het alleen in de gaten houden van specifieke bevolkingsgroepen.

Een ander gezicht van FOX, Jonathan Hoenig, zei het volgende volgens Mediaite: “We hadden ermee moeten beginnen op 12 september 2001. Tijdens de laatste oorlog die dit land won stopten we Amerikaanse Japanners in kampen en gooiden we uiteindelijk atoombommen op Nagasaki en Hiroshima. Dus ja, profiling zou een goed begin zijn.”

(RP: dit klinkt wellicht barbaars, maar als dit niet was gebeurd, dan woonden we nu in Hollandishima!)

Ook ageerde Hoenig tegen de open manier waarop moslims op dit moment behandeld worden: “We moeten geen korans meer geven aan gevangenen in Guantanamo Bay. We moeten geen Iftar of Ramadan-vieringen meer houden in het Witte Huis. We moeten stoppen met te zeggen dat de vijand niet islamitisch is, want dat is hij wel.”

Op twitter herhaalde Eric Bolling zijn standpunt:

http://www.powned.tv/nieuws/media/2014/09/houd_alle_moslims_in_de_gaten.html