Germanwings: Ervaren luchtvaartexpert maakt zelfmoord theorie met grond gelijk!

De vele (te nadrukkelijke) zogenaamde plotselinge ‘bewijzen’ in de (bekende gemanipuleerde) media zouden iedereen met een gezonde ratio en gevoel voor realisme al achterdochtig moeten maken!

germanwings

Rechts: hoe kon uit deze zwaar beschadigde flight recorder (R, onder) al na een paar uurtjes worden opgemaakt dat de copiloot het vliegtuig had laten neerstorten? En waarom vertoont de voice-recorder (L, onder) i.t.t. de flight recorder, die daar vlak naast is gebouwd, géén brandsporen?

Talloze ongerijmdheden en onbeantwoorde vragen doen vermoeden dat de echte oorzaak van het ongeluk niet bekend mag worden – ‘Toestel had veilig en op tijd op afstand bestuurd kunnen landen’

Een Amerikaanse luchtvaartexpert die tientallen jaren lang piloot is geweest van bijna alle bestaande Westerse passagiersvliegtuigen gelooft er helemaal niets van dat copiloot Andreas Lubitz met een bizarre zelfmoordactie verantwoordelijk is voor het dramatische ongeluk van de Airbus A320 van Germanwings. Integendeel, hij wijst erop dat het toestel tijdens de lange minuten van de afdaling op ieder moment op afstand overgenomen had kunnen worden, zodat het alsnog veilig in Düsseldorf zou zijn geland. Zijn grootste vraag is: waarom is dat niet gebeurd? Wie liet het vliegtuig dan wel moedwillig neerstorten, en wat waren de motieven?

Zeer ongeloofwaardig is dat uit de zwaar beschadigde voice-recorder al na een paar uurtjes kon worden opgemaakt dat de copiloot het vliegtuig bewust had laten verongelukken. Sowieso is een dermate snelle conclusie na een vliegtuigramp hoogst ongewoon.

Ook Duitse piloot/expert heeft grote twijfels
Ook de Duitse luchtvaartexpert Peter Haisenko, die eveneens jarenlang verkeerspiloot geweest, schrijft dat er veel te veel ongerijmdheden kleven aan de officiële verklaring dat de copiloot de Airbus moedwillig heeft laten neerstorten.

Haisenko stoort zich het meest aan de berichten over de flight-recorder. Nadat de voice-recorder heel snel was gevonden zou ook de flight-recorder zijn gevonden, waar op mysterieuze wijze data van verdwenen zou zijn. Plots werd echter beweerd dat de flight-recorder toch níet was gevonden.

Lees hier het hele (omvangrijke) artikel:

http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/04/Germanwings-Ervaren-luchtvaartexpert-maakt-zelfmoord-theorie-met-grond-gelijk