STOP ISLAMITISCHE BARBARISME!

In Nederland en Europa zijn al vele moorden gepleegd, door moslims op hun critici. Eremoorden op vrouwen die naar de westerse cultuur neigen, Van Gogh, een vrouw die haar ergernis over agressieve Marokkanen uitspreekt in een supermarkt, vele mensen die zich bemoeiden met agressie op straat, huizen van buurtbewoners die zich ergeren aan agressie van moslimjongeren worden in brand gestoken terwijl ze liggen te slapen. Anderen worden net zolang geterroriseerd tot ze uit hun wijk wegvluchten, er circuleren dodenlijsten en fatwa’s en er wordt opgeroepen tot jihad en aanslagen. Moslims demonstreren tegen Nederland met organisaties als Genoeg is genoeg en Stop de hetze, en klagen steen en been over hun achterstandspositie, die ze voortdurend wijten ons vermeende racisme.

Het is nıet meer ondenkbaar dat een woedende massa zich stort op moslims en moskeeën als ze nıet stoppen met de agressie tegen Nederland en bovendien met ons geld. Maar de ontlading is er wel, in de vorm van een tekening van een profeet die aan de basis ligt van de islamitische agressie.
Moslims nemen massaal deel aan de vrije kritiek tegen het westen, tegen de Nederlandse cultuur, maar ze eisen respect voor hun godsdienst: wie daarover iets zegt, wordt beschuldigd van racisme.

Moslims vallen onze cultuur op ontelbare niveaus aan. Het gebeurt met kritiek, door laster en intimidatie, door geweld en jihad. Onze samenleving wordt ontwricht door een massale instroom van moslims via importhuwelijken, en binnenkort door een onvermijdelijke geboorte-explosie. Vervolgens wordt onze cultuur ondermijnd door ons te dwingen normen en waarden te accepteren die op geen enkele manier passen bij onze manier van leven.
Door zich te beroepen op onze eigen mensenrechten zoals vrijheid van godsdienst en het discriminatieverbod proberen moslims ons te dwingen hun discriminatie en apartheid te accepteren. ‘Integratie moet van twee kanten komen’, zeggen ze, en eisen dat wij onze mensenrechten opschorten voor hun discriminerende waarden.

Decennia lang niet mocht, als we het over de effecten van Moslim immigratie wilden hebben, komt het er nu allemaal in het fel vlammend rood uit, ze gaan meerderheid vormen in de grote steden. En dan gaan moslims inderdaad zeggen dat Nederlanders islam accepteren, of ze zeggen dat de hun taal dominant moet worden. Dat zijn natuurlijk wat ze overal gedaan hebben.

GENOCIDE

Quote Afshin Ellian: Er bestaan geen gematigde moslims want het tolereren van barbarisme is het begin van barbariseren!

Het is juist daarom nu zaak, dat er een nieuwe beleid komt met dienend leiderschap. Onder andere dienend aan onze WAARDEN.
Tijd dat onze waarden krachtig NEERGEZET worden, in plaats van ze in de verdediging te laten drukken, en krampachtig sorry te zeggen als er iemand boos wordt, of dreigt met terreur.

http://volksstam.blogspot.nl/2009/08/islamitische-barbarisme.html