Chantage! Nederland kan geen Marokkanen meer uitzetten!

chantage

RP: Dit is te gek voor woorden! Ze mogen blij zijn dat WIJ ze niet aanklagen wegens chantage en  aansporing tot fraude! Zij zijn van ONS afhankelijk en niet omgekeerd!

TIJD OM MAROKKO EENS GOED OP ZIJN LAZER TE GEVEN!

Nederland kan voorlopig geen uitgeprocedeerde Marokkanen uitzetten. Ook mogen ze niet meer worden vastgezet in vreemdelingendetentie, blijkt uit twee uitspraken van de Raad van State*). Dat zullen we nog wel eens zien!

De uitspraak is een gevolg van de ruzie tussen Nederland en Marokko over het ‘uitkeringsverdrag’. Nederland wil dat verdrag opzetten, om zo de export van kinderbijslag aan banden te leggen.

De Marokkaanse autoriteiten zijn niet te spreken over de Nederlandse plannen om kinderbijslagen voor Nederlandse Marokkanen die nu woonachtig zijn in Marokko te verlagen. Volgens vertegenwoordigers zijn dit verworven rechten van Marokkaanse expats en die dienen gerespecteerd te worden.
Ook een Amsterdamse belangenclub voor Marokkanen probeert een onderzoek van de Sociale Verzekeringsbank (SVB) naar uitkeringsfraude te dwarsbomen.

Time to play some hardball.
-Hebben we nog verdragen met Marokko? Verscheur ze dan. Genoeg is genoeg, NL moet zich niet laten piepelen.
-Hebben we nog ontwikkelings- of subsidierelaties met Marokko? Stop het.
Alle Marokkanen uit het Nederlandse parlement, er zitten ook geen Nederlanders in het Marokkaanse parlement. Je wilt onderhandelen vanuit een positie van gelijkwaardigheid? Mooi, dan levelen we wel eerst even het playingfield aan beide zijden.
-Sluit dat lelijke consulaat van Marokko hier om de hoek en breek het tot de grond toe af. Net zo lang tot ze luisteren.
-Sluit de grenzen voor personenverkeer met Marokko, alleen nog one way. Chantage, tfoe.
-Sluit de grenzen voor Marokkaanse goederen, net zo lang tot ze hun landgenoten terugnemen. Slap gedoe van NL. Show them !
-Nederlandse uitkeringen moeten in NL blijven, dus overmaken naar Marokko niet toegestaan. Economic warfare. Met hun grote bek.
-Nederland moet er eens bij de VN op aandringen dat Marokko de bezetting van Westelijke Sahara stopt. Dan is Marokko gelijk failliet, de helft van het BNP bestaat uit gestolen fosfaat.

Nederland moet eens beseffen wie hier van wie afhankelijk is en wie er dus de grenzen aan kan geven en de eisen stellen. En dat is niet Marokko. Wat we nu doen lijkt op bedelen terwijl we al op onze knieën zitten.

Laat hen maar op hun knieën gaan en smeken of we de onderhandelingen willen heropenen. Genoeg is genoeg. We moeten ons niet langer laten piepelen.

*) De Raad van State, die zich gedwee laat chanteren, moet nodig vervangen worden wegens wanbeleid!

Bron: http://fubar.mobi/2015/04/02/tijd-om-marokko-eens-goed-op-zijn-lazer-te-geven/