De keiharde waarheid! ‘Verkeerde soorten migranten massaal toegelaten’

discrimination

De Wever: ‘Racisme is relatief, nog geen Aziatische migrant ontmoet die zich slachtoffer voelt’
N-VA-voorzitter Bart De Wever benadrukt dat racisme niet de oorzaak is van radicalisering. ‘Het wordt te makkelijk ingeroepen als een excuus voor persoonlijk falen, vooral door sommige bevolkingsgroepen, zoals de Marokkaanse gemeenschap.’

Volgens N-VA-voorzitter Bart De Wever is racisme niet de oorzaak van radicalisering, maar een gevolg van de problemen in onze maatschappij. Volgens hem situeren die problemen zich ook enkel bij bepaalde groepen migranten. ‘Ik heb nog nooit een Aziatische migrant ontmoet die zegt slachtoffer van racisme te zijn. Ook in de criminaliteitscijfers zie ik hen nauwelijks’, zei De Wever in Terzake op Canvas.

De N-VA-voorzitter kaderde in de uitzending nogmaals zijn uitspraken over een ‘gefaald migratiebeleid en integratiebeleid’, dat aan de basis zou liggen van de huidige problemen rond radicalisering en Syriëstrijders.

‘We hebben de verkeerde soort migranten massaal toegelaten en er vervolgens niet genoeg aan gedaan. We hebben geen inburgeringsbeleid gevoerd’, zei De Wever. Pas toen N-VA in de Vlaamse regering kwam, is er volgens hem een inburgeringsbeleid ontwikkeld, ‘maar toen waren de problemen al heel lang bekend’.

Aanval op Berbers
De Antwerpse burgemeester herhaalde in de uitzending de stelling dat racisme relatief is, van minister van Gelijke Kansen Liesbeth Homans. ‘Racisme is, net als alle ‘ismes’, relatief’, zei hij. Het wordt volgens De Wever te makkelijk ingeroepen als een excuus voor persoonlijk falen, vooral door sommige bevolkingsgroepen, zoals de Marokkaanse gemeenschap.

‘Vooral Berbers. Dat zijn zeer gesloten gemeenschappen, met een wantrouwen tegenover de overheid.’ ‘Onze afwijzing komt ergens vandaan’, besloot de N-VA’er. ‘Als mensen zich na vier generaties nog altijd allochtoon noemen, heeft dat er iets mee te maken.’ (Belga/AVE)

http://www.knack.be/nieuws/belgie/de-wever-racisme-is-relatief-nog-geen-aziatische-migrant-ontmoet-die-zich-slachtoffer-voelt/article-normal-543871.html

RP: Deze man heeft volkomen gelijk en omdat de waarheid tegenwoordig niet meer benoemd mag worden, krijgt hij direct de hele Europese meute pseudo-zielige islamieten en hun knielende knuffelaars over zich heen!  Als zij het hier zo slecht hebben, waarom komen er nog steeds  miljoenen per jaar naar Europa? Wij zijn die hele moslim-zieligheidsindustrie en het constant verontschuldigen van onze laffe regeringen méér dan spuugzat!

Bekijk de video hier maar; een wijs man met een keiharde realistische visie. Chapeau heer de Wever!

Lees ook dithttps://eunmask.wordpress.com/2013/12/25/de-rendabele-zieligheidsindustrie-van-immigranten/