BEDANKT NEDERLAND!

nederland bedankt

De naakte waarheid zoals hier beschreven! En Hafid Bouazza ziet het scherp: het gros van de Nederlanders probeert recht te praten wat voor misdadigs ons wordt aangedaan door het systeem. Regering justitie, bestuurders, burgemeesters: ze handelen allemaal, stuk voor stuk, tegen het belang van de Nederlanders die hier zijn geboren en getogen!

Ouderen en behoeftigen wordt het leven bijna onmogelijk gemaakt: zij proberen te overleven, dag na dag!En dat alles om moslims een beter leven te geven, die als dank, op ons neer kijken en de ene na de andere eis op tafel leggen, die dan ook nog spoorslags wordt ingewilligd.
Deze regering pleegt een misdaad tegen het Nederlandse volk. Het volk dat dit toelaat. Is het angst, lafheid, luiheid, domheid???? Wat is er in hemelsnaam met dit volk aan de hand? Er is geen saamhorigheid meer, zoals vroeger: een voor allen, allen voor een! Dit volk hangt als los zand aan elkaar op een 2 miljoen mensen na, die wel zien dat we worden uitgebeend en misbruikt! En die 2 miljoen hebben dus de dure plicht om daar ook voor uit te komen. Om op de PVV te stemmen, maar dat niet alleen; ze moeten ook in verweer komen, openlijk!

De straat op gaan en deze wanregering ter verantwoording durven roepen! Als er 2 miljoen verenigd de straat op gaan, richting Binnenhof, dan kunnen ze er niet meer omheen en zullen ze moeten luisteren naar de schrijnende werkelijkheid, zoals die wordt ervaren door de mensen in de straat, die dagelijks gedwongen worden om geconfronteerd te worden met de gevolgen van dit wanbeleid! En dan zullen er meer ogen open gaan; er zullen zich meer mensen durven te uiten.
Want zo kan en mag het niet verder gaan! Moslims worden niet of nauwelijks gestraft, ongeacht wat zij op hun kerfstok hebben. De ene na de andere moskee komt erbij; ze schieten als paddestoelen uit de grond.

Onze cultuur wordt weg gezet als zijnde slecht en kwetsend en zal uiteindelijk worden verboden! Om plaats te maken voor de islamitische cultuur. Een cultuur van zwaarte, donkerte, verboden en gruwelen! En er is niets mis mee om je eigen achtergrond te willen behouden. Er is iets mis,als je je laat verplichten die te verloochenen!

Ik doe een oproep aan alle PVV’ers en mensen die op een Nederlandse manier willen leven in Nederland! Ga met me mee naar Den Haag en laat zien dat wij ook rechten hebben; niet alleen maar plichten, zoals het kabinet ons wil doen geloven!

Door: Yvonne van Cleef.