NEDERLAND GLIJDT STEEDS MEER AF….

tirannie

Er is geen grotere tirannie dan die, welke wordt gepleegd onder het schild van het recht
en in naam van gerechtigheid

What the fuck is er toch gaande in ons mooie Nederland? We stevenen rechtstreeks op de afgrond af. In plaats van een hypermoderne toekomst voor het land en zijn bevolking uit te bouwen, dalen we steeds sneller en sneller af naar de middeleeuwen. Overal verrijzen moskeeën die steeds groter en groter worden gebouwd en tegelijkertijd worden onze kerken in snel tempo afgebroken. Overal zie je vrouwen in nikab of met een hoofddoek lopen en overal waar je kijkt in de grote steden zie je bebaarde mannen in vroeg middeleeuwse jurken lopen. Is dat het moderne Nederland waar we in wonen? Is dit het moderne land dat we zo graag de wereld voorspiegelen? Nee hoor, we glijden af.

Bij vrouwe Justitia hier is iets niet in de haak. Het lijkt wel of het OM de taak op zich heeft genomen om islamitische criminelen te beschermen. Taakstrafjes zijn schering en inslag. Welke rechtschapen burger heeft nu nog enige vorm van geloof in het OM?
Maar we blijven zwijgen en gaan gebukt onder de lasten van de opgedrongen multiculturele samenleving.

Bron: https://ejbron.wordpress.com/2015/02/09/arm-nederland/

Citaat: schrijver Hafid Bouazza:
“Het fanatisme waarmee de Nederlander “de moslim” probeert te begrijpen begint angstaanjagende vormen aan te nemen. En het schokkende is dat Nederland maar al te bereid is om elk fatsoen, elke intellectuele verworvenheid overboord te gooien om op zijn hurken gezellig met moslims te kouten”