De westerse “wetenschappers” die denken dat zij het (islamitische) wiel hebben uitgevonden…

science

Behalve Prof. Afshin Ellian, die als rechtsgeleerde, filosoof en expert in het internationaal publiekrecht en rechtsfilosofie en als ex-moslim de ware ingewijde islamdeskundige is, menen sommige westerse “islamofielen” dat zij de islam beter kennen en deze zgn. ‘religie’ met alle macht moeten verdedigen.

Het gaat niet alleen over de islamologen maar alle politiek gerichte wetenschappers, die het domme klootjesvolk proberen te manipuleren!

Ik zal jullie even wakker schudden!
De tijd is voorbij dat wetenschappers, de bijna alwetende goddelijke wezens zijn die in hun absolute wijsheid vanuit hun ivoren torens neerkijken op de gewone stervelingen in de diepte. Wie in 2015 nog zo stupide is om wierook te branden voor het altaar van de wetenschap zijn slechts de clubjes naïeve nerds en groepen die net hun medicijnmannen met voodoo-poppetjes achter zich hebben gelaten!.

Onderstaand is op hun lijf geschreven:
De groep Science in Transition signaleert dat de Nederlandse wetenschap als instituut grondig moet worden verbouwd, en het Platform Hervorming Nederlandse Universiteiten gaat nog verder: het universitaire systeem is verrot. Het moet anders, is de teneur. De legitimiteit van wetenschap staat op het spel.
http://blog.marisetal.com/onbetrouwbare-wetenschappers/

De grootste “wetenschappelijke” hoax!
Global warming: het wetenschappelijke bedrog en het gemanipuleer met klimaatgegevens!
De Standaard: Zijn wetenschappers ‘onbetrouwbare betweters’? (JA DUS!)
‘We zijn overgeleverd aan een legertje wetenschappers dat het klimaat voorspelt, bepaalt welke ziekten wel en niet te genezen zijn en ons stemgedrag analyseert. Neem het klimaatpanel van de VN, toch een geleerd gezelschap. Dat manipuleert met onderzoeksgegevens en citeert uit blaadjes van actiegroepen!’ https://eunmask.wordpress.com/?s=global+warming

Universitaire onwetenschap: een échte nachtmerrie
Het stinkt in de tuin van akademos. Absurd hoge werkdruk en een kille administratie leiden tot oneerlijke wetenschap, onbetrouwbare resultaten en onzinnige kennis. De schade die deze onwetenschap aan ons wereldbeeld toebrengt, doet het maatschappelijke effect van de kolderieke pseudowetenschap verbleken.
Waarom loopt het publiek te hoop tegen de wetenschap? Waarom vertrouwt het de wetenschap niet meer? Omdat we teleurgesteld zijn in onze onfeilbare goden? Of zou het toch komen omdat wetenschappers er een zootje van maken? Omdat elke dag opnieuw duidelijk wordt dat de wetenschap ordinair gedomineerd wordt door dolle publicatiedwang (Stapel!), richten op geldstromen, platte carrièrezucht, de leiband der industrie, en nutteloze prestigegevechten?

Bronnen:
http://www.trouw.nl/tr/nl/6700/Wetenschap/article/detail/3579845/2014/01/19/Die-arrogante-wetenschap.dhtml

http://www.trouw.nl/tr/nl/5009/Archief/article/detail/3579619/2014/01/18/Die-arrogante-wetenschap.dhtml

http://frankvankolfschooten.nl/wordpress/?product=ontspoorde-wetenschap-2

Lees vooral ook: https://eunmask.wordpress.com/2015/01/30/science-and-islam-a-pallywood-movie-about-their-so-called-1001-inventions/