Ook links moet nu toegeven: Geert Wilders heeft gelijk!

GreetWildersnrc
Gisteren werd elitebode en D66-orgaan NRC Handelsblad getroffen door een tsunami van voortschrijdend inzicht. Een of andere Clingendael-deskundoloog stelde dat Geert Wilders GELIJK HEEFT. En het artikel werd nog geplaatst ook! http://www.nrc.nl/opinie/2015/01/26/wilders-heeft-gelijk-maar-krijgt-het-niet/

Nota bene in de krant waar columnist Martin Bosma -op zijn Rotterdams gezegd- moest oprotten, want anders zou de voltallige redactie opstappen. De diepe buiging voor Wilders leidde tot ophef in Nederland. PVV-fanboys toeterend door de straten. Joop-lezers bonkten zich het lage voorhoofd tot bloedens toe onder leiding van Han van der Horst, de leider van het na-oorlogse verzet.
(Opm. Joop de grootste seniele aardworm op internet schreef als antwoord gelijk een tegen-artikel waarbij hij zijn geliefde ongerelateerde stopwoord “Haatbaard” gebruikte. dat krijg je als je teveel in de spiegel kijkt Joop!)

Maar wat vond de heer Wilders er nou eigenlijk zelf van? Was het een compliment of een kiss of death? Heeft Geert meteen een abo met zo’n brakke iPad genomen? Bas Heijne & Youp opgebeld voor een avondje bieren? De seniele communist Frits Abrahams uitgenodigd voor een potje biljart? GSTV vroeg het Geert op de man af.

Bekijk hier de video: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/01/geert_wilders_over_veer_in_reedt_van_nrc.html

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/01/hahaha_up_yours_bassie_heijne.html