Waarom pikken we dit potverdorie nog langer?

stand up

Wij het volk van Nederland zijn de afgelopen decennia door onze regeringen bedrogen, uitgebuit en de grond ingeboord! Ook zijn wij door de staatsmedia constant vals voorgelicht en gehersenspoeld.
Vraagt NIEMAND zich ooit af waar al onze afgeperste miljarden naar toe gaan?

De Werkloosheid stijgt met 700 personen per dag! (http://www.werkloosheidsmeter.nl)

Zorgpremie weer fors omhoog in 2015.
vorig jaar konden 800.000 verzekerden eigen risico niet betalen. En dit jaar is dit alweer verhoogd. Een premiestijging van 200 euro zou betekenen dat de gemiddelde jaarpremie neer komt op 1321 euro. Hoeveel Nederlanders zullen dan onverzekerd zijn? Ik zeg bewust Nederlanders omdat immigranten niet alleen hun zorgpremies (sommigen meer dan de basiszorg) vergoed krijgen maar ook hun eigen risico.
Dit alles is slechts het topje van de gestegen kosten dit jaar! Wist u bijvoorbeeld dat de Nederlandse burger €236 per jaar aan de EU kwijt is. En dan heb ik het ook hier niet eens over de naheffing die wij ook op ons bord hebben kregen!

Ontwikkelingsgeld. Het kabinet is dit jaar enkele honderden miljoenen euro’s extra kwijt aan de afdracht aan de Europese Unie en aan Ontwikkelingssamenwerking. Dit bedrag kan oplopen tot enkele honderden miljoenen euro’s, meldden bronnen rond het begrotingsoverleg tussen het kabinet en de ‘bevriende’ oppositiepartijen onlangs aan het ANP. Beziet men de ontwikkelingshulp over een periode van 50 jaar dan komt men uit op een totaal bedrag van plusminus 110 miljard Euro, opgebracht door de Nederlandse belastingbetalers.

Maar de allergrootste kostenpost wordt angstvallig verzwegen!!!
Wist u dat wij in de afgelopen 40 jaar meer dan 200 miljard aan de kosten van immigranten hebben moeten betalen, dat is dus 50 miljard per jaar!

Het kabinet doet niet eens een poging om tot een schatting van de kosten te komen. Eerder kwam het Centraal Planbureau wel met cijfers. Het weekblad Elsevier berekende onlangs dat de immigratie ons de afgelopen veertig jaar meer dan 200 miljard euro heeft gekost. Dit betekent dus 50 miljard per jaar! Maar de Nederlandse kiezer mag van het kabinet blijkbaar niet weten wat de massa-immigratie kost.
(http://www.elsevier.nl/Algemeen/nieuws/2010/3/Immigratie-kostte-Nederland-tweehonderd-miljard-euro-ELSEVIER259901W/)

Wij Nederlanders worden als citroenen uitgeperst om volkomen vreemden, die hier nog nooit 1 vinger hebben uitgestoken te onderhouden en de profiterende kapitalisten(elite) d.m.v. hun topbaantjes, gouden handdrukken, wachtgelden, mega-onkostenvergoedingen, belastingvoordelen, enz. nóg rijker te maken…

Als jullie exact willen weten waar wij, het betalende volk, voor worden gebruikt, klik op Google search op onderstaande (alfabetische) onderwerpen:
Belastingverhogingen, Bezuinigingen, Corruptie, Economische crisis, EU, Globalisering, Hebzucht, Kapitalisme, Koopkrachtverlies, Ontwikkelingsgeld, Open grenzen, Pensioengat, Pensioenroof, Politiek, Privatisering, Schuldenberg, Sociale Dienst, Subsidies, Verdrag van Schengen, Werkeloosheid, Zorgpremies, enz.
Bovenstaande is dus niet alleen dictatoriaal maar zelfs fascistisch!

Het wordt hoog tijd dat we zeggen tot hier en niet verder! Wij willen ons geld terug!
Kom uit uw luie stoel en weiger nog 1 cent te betalen aan dat stel criminelen dat elk jaar ons geld in beslag neemt voor zaken waarvoor wij wettelijk NOOIT onze fiat hebben gegeven!

Zeg allemaal:

WIJPIKKENHETNIET

Realpredictor