Chaos in Franse steden: Duizenden vierkante kilometers overgenomen door moslims!

frankrijk moslims bidden op straat

Hoe lang denken jullie voordat dit in Nederland te zien is?

Franse straten bezet door biddende moslims. Grote delen van Franse steden zijn ontaard in poelen van chaos en geweld waar geen Fransman of agent meer durft te komen, en moeten als verloren worden beschouwd.

De Westerse politiek en media doen er al jaren alles aan om het bestaan van door moslims beheerste ‘no go zones’ te ontkennen, omdat berichtgeving hierover tevens de erkenning zou zijn dat de integratie en multiculturele samenleving goeddeels zijn mislukt. In Frankrijk, waar het aantal moslims de kritieke grens van 10% heeft bereikt, sijpelen de laatste tijd toch diverse berichten, onderzoeken en documentaires door het embargo op negatieve berichten over de islam heen. De onthutsende realiteit is dat er inmiddels vele duizenden vierkante kilometers Frans grondgebied als verloren moeten worden beschouwd. Zelfs brandweer, ambulances en politie durven er vanwege het grove geweld door moslimjongeren niet meer te komen.

‘Franse wet vervangen door Sharia’

In het in 2011 gepubliceerde 2200 pagina’s tellende rapport ‘Banlieu de la République’ (Voorsteden van de Republiek), dat werd opgesteld door onder andere de zeer gerespecteerde politieke wetenschapper en islamkenner Gilles Kepel, werd geconstateerd dat het departement Seine-Saint-Denis –waar 600.000 van de 1,4 miljoen inwoners (veelal Marokkaanse en andere Afrikaanse) moslims zijn, die in sommige wijken al een meerderheid van ruim 70% hebben- en andere Parijse gebieden ‘afgescheiden islamitische samenlevingen’ zijn geworden, die totaal zijn afgesloten van de Franse staat. Hier heerst niet langer de Franse wet, maar die van de Sharia.
Politiek correcte orde verbergt moslimgeweld

Voor de duidelijkheid: de meeste moslims kiezen er bewust voor om niet te integreren en willen zelf in getto’s wonen. Ze worden gestimuleerd door imams, die doelbewust een parallelle islamitische samenleving in Frankrijk en de rest van Europa willen creëren. Dat is ze, mede dankzij de Europese gevestigde orde die wat de islam betreft van geen kwaad wil horen, heel goed aan het lukken.

De bekende schrijver en journalist Laurent Obertone (‘France: A Clockwork Orange’) zegt dat er inmiddels talloze wijken en complete voorsteden zijn ‘waar wij Fransen zelfs niet meer durven komen. Natuurlijk praat niemand hier openlijk over, maar ook degenen die ‘lange leve het multiculturalisme’ en ‘Parijs is prachtig’ roepen wagen zich niet in die voorsteden.’ Volgens Obertone zorgt de politiek er bewust voor dat het vele, vaak buitensporige geweld van moslims niet of nauwelijks in de media komt.

‘Mini islamitische staatjes’

Alleen al in Frankrijk zijn er vele honderden door moslims beheerste no-go zones, die ontstaan zijn omdat het hen door de politiek werd toegestaan hun eigen cultuur en wetten te houden, in plaats van zich aan te passen. Desondanks blijft de linkse en liberale gevestigde orde het bestaan van deze gebieden ontkennen.

Maar het zijn ook moslims zelf die erkennen dat deze zones bestaan. Fabrice Balanche, een bekende moslimgeestelijke die les geeft aan de universiteit van Lyon, vertelde onlangs aan Radio Télévision Suisse dat ‘er gebieden zijn in Frankrijk, zoals de stad Roubaix, zoals het noorden van Marseille, waar de politie geen stap durft te zetten, waar de autoriteit van de staat totaal afwezig is, waar mini islamitische staatjes zijn gevormd.’

Bekijk hier de rest en de video’s van deze primaten: http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/01/Chaos-in-Franse-steden-Duizenden-vierkante-kilometers-overgenomen-door-moslims