Waarom ik gisteren niet op de Dam stond!

Een onomwonden artikel!

DAM-amsterdam

Allereerst omdat zowel op de Dam als in Utrecht als in Den Haag als in Rotterdam het woord islam zorgvuldig vermeden werd. Zo ook in alle journaals en praatprogramma’s. Het had vooral helemaal niks met islam van doen. Het had zoveel niks met islam, nee echt niet, helemaal niks, met islam van doen dat islam niet eens genoemd hoefde te worden. Vervolgens werd in elk praatprogramma het bekende blik imam’s uitgenodigd, omdat het niks met de islam van doen had, en kwamen dezelfde islamitische politici weer prominent in beeld omdat het niks met islam van doen had.

Ze konden moeilijk volhouden dat het “jongeren” waren dit keer, of “verwarde” mensen. Ze werden dus terroristen genoemd en dat waren het. Of het nu jihadi’s waren of aluhoedjes. Terroristen kon iedereen het wel mee eens zijn.

Ik wil er nog wel aan toevoegen dat het terroristen waren met een militaire precisie zoals we dat zelden eerder hebben meegemaakt. Dát, zou te denken moeten geven.

Gisteren was iedereen Charlie, morgen trekken ze hun stoffige T-shirt weer aan dat ze een Marokkaan zijn terwijl ze naast een Al-Qaeda vlag naast de Dokwerker staan en overmorgen heten ze per toeval mohammed. Of dat nou Amed is of Achmed of Memet of Mehmet, het betekent allemaal mohammed. Welke gek, welk volk, welke totalitaire sekte noemt al zijn kinderen naar hun onfeilbare leider? Stelt u zich eens voor dat wij al 1400 jaar iedereen Jan-Peter Balkenende zouden noemen. Het lachen zou je vergaan, en een Charlie Hebdo zou al eeuwen geleden in het lachen gestikt zijn.

De eerste oproep die ik op twitter zag kwam van Ahmed Marcouch, ondersteund door Fatima Elatik.
Marcouch, een zelfverklaarde moslimbroeder, een terroristische organisatie.

Nogmaals, de islam doet er niet toe en heeft er niks mee te maken. Als u een stukje kippenvlees haalt in NL dan is dat 99% halal, maar het heeft niks met de islam te maken hoor.
Fatima Elatik verbood in haar hoedanigheid als stadsdeelvoorzitter een toneelstuk over de profeet en Aïsha. Dat minderjarige meisje dat door mohammed, het voorbeeld van elke moslim, verkracht werd. Die Fatima heeft niks te janken op de Dam. De corruptie en dat der medewerkers zongen dat ze zo blij waren dat Theo Van Gogh dood was zoekt u zelf maar op bij Bert Brussen. Google is your friend.

Ene Aboutaleb hield een alom geroemde toespraak. Aboutaleb. Is een apartheidsfascist die zijn eigen dochter verbiedt met een niet-moslim te trouwen. Snapt u de demografische consequenties als dat consequent wordt doorgevoerd? De islam stikt van dat soort demografische consequenties. Immigratie is geen toeval, het is een islamitische doelstelling. Beleid, tactiek, strategie. Al 1400 jaar. Het is niet een nieuw geitenwollensokkendingetje.

Het godvergeten begin van de islamitische jaartelling. Niet bij de dood of geboorte van mohammed. De islamitische jaartelling begint daar waar mo veranderde van ongevaarlijke gek in gevaarlijke gek. Toen die verhuisde, de smerige im/emigrant van Mekka naar Medina. En sindsdien is immigratie voor de islam een manier, onder velen, van oorlogvoering. Nauwelijks een hond, laat staan een mens, in Europa, die dat begrijpt.

Dan hadden we nog Van der Laan die weigerde de kosten van de immigratie uit te rekenen (4x de staatschuld, als ik ongelijk heb toon je het wel even aan toch?) maar wel twee weken later wist wat luierpoepende 24-uurs bejaarden ons kostten.
En Rutte. De eerstverantwoordelijke. De man die duizenden islamitische moordenaars per maand ons land binnenloodst.
Er verandert helemaal niks. De burgeroorlog is begonnen en bovenstaande figuren faciliteren dat.
Er veranderde niks na 9-11
Er veranderde niks na Theo Van Gogh
Er veranderde niks na Madrid
Er veranderde niks na Londen

Ik denk dat ISIS te vroeg komt vanuit islamitisch oogpunt bekeken. Ze gooien hun kaarten te vroeg op tafel. Nu kunnen we ons nog verdedigen, als ze tien jaar gewacht hadden …

Die kloteklinkers op de Dam mogen ze dan vastgelijmd hebben. Alles kan los.
Jullie. Jullie hebben doelbewust de islam op ons losgelaten, terwijl we het na eeuwen net geketend hadden. Dat is de geschiedenis. En die zullen we herhalen.

Fubar
https://fubarbaar.wordpress.com/2015/01/10/waarom-ik-gisteren-niet-op-de-dam-stond/